Başkan Adayı Kılıç: Mahalleler Çamur Deryasında Geçilmiyor

Siyaset 14.02.2024 - 12:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:55
 

Başkan Adayı Kılıç: Mahalleler Çamur Deryasında Geçilmiyor

Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, saha çalışmalarında gördüğü manzara karşısında şok oldu.

Van Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, 31 Mart yerel seçim kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde birçok köy ve mahalle yollarının köstebek yuvasına döndüğünü aynı zamanda buraların çamur deryasında geçilmediğini söyledi. Başkan Adayı Kılıç konuşmasına şöyle devam etti: “Van İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi’nde çat kapı mahallelerimizi, ailelerimizi, evlerimizi ziyaret ediyoruz. Şu an Bostaniçi’nde sokakları geziyoruz. Çıkmaz bir sokağı girdik. Maalesef, bu hemşerilerimiz Çatak ilçesinden gelmişler ama halen köy yaşıyorlar. Yazık, günahtır. Mahallelerimiz köy hayatı yaşıyor."   "VAN MERKEZE 5 DAKİKA UZAKLIKTA OLAN MAHALLE HALEN SOBA YAKIYOR" 10 yıl Van Çiçekli belediye başkanlığı yaptım. Şu an bile Çiçekli daha kırsal olmasına rağmen, buradan çok ileridedir. Maalesef, mahallelerimiz köy hayatı yaşıyor. Köylerde soba yakarak geldiler ve Van merkezde 5 dakika mesafede olan mahalle soba yanmaya devam ediyor. “dedi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber
Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, saha çalışmalarında gördüğü manzara karşısında şok oldu.

Van Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, 31 Mart yerel seçim kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde birçok köy ve mahalle yollarının köstebek yuvasına döndüğünü aynı zamanda buraların çamur deryasında geçilmediğini söyledi.

Başkan Adayı Kılıç konuşmasına şöyle devam etti: “Van İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi’nde çat kapı mahallelerimizi, ailelerimizi, evlerimizi ziyaret ediyoruz. Şu an Bostaniçi’nde sokakları geziyoruz. Çıkmaz bir sokağı girdik. Maalesef, bu hemşerilerimiz Çatak ilçesinden gelmişler ama halen köy yaşıyorlar. Yazık, günahtır. Mahallelerimiz köy hayatı yaşıyor."

 

"VAN MERKEZE 5 DAKİKA UZAKLIKTA OLAN MAHALLE HALEN SOBA YAKIYOR"

10 yıl Van Çiçekli belediye başkanlığı yaptım. Şu an bile Çiçekli daha kırsal olmasına rağmen, buradan çok ileridedir. Maalesef, mahallelerimiz köy hayatı yaşıyor. Köylerde soba yakarak geldiler ve Van merkezde 5 dakika mesafede olan mahalle soba yanmaya devam ediyor. “dedi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber