Başkan Adayı Bilici Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Siyaset 28.02.2024 - 22:43, Güncelleme: 28.02.2024 - 22:43
 

Başkan Adayı Bilici Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, sanayi esnaflarını ziyaret ederek, destek istedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında aktif saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici, sanayi esnafını ziyaret etti.  Buradaki sorun ve sıkıntıların çözüm noktasında son derece ehliyet ve liyakat sahibi olduklarını söyleyen Başkan Adayı Bilici, “Kentimiz uzun yıllardan bu yana hizmet görmemiş ve bu anlamda kaderine terk edilmiştir. Bizler YRP olarak samimiyetle halkımızın huzuruna çıkarak hizmet için destek istiyoruz. Sorun yumağına dönmüş ilçemize hizmet boynumuzun borcudur. Van’ımız için iki ucu keskin viraj olan bu seçimde sizlerin desteğini istiyoruz. Gelin hep beraber kentimizi beraber yönetelim” diyen Başkan adayı Bilici, sanayi esnafını tek tek kucaklayarak, kolaylıklar diledi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, sanayi esnaflarını ziyaret ederek, destek istedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında aktif saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilici, sanayi esnafını ziyaret etti.

 Buradaki sorun ve sıkıntıların çözüm noktasında son derece ehliyet ve liyakat sahibi olduklarını söyleyen Başkan Adayı Bilici, “Kentimiz uzun yıllardan bu yana hizmet görmemiş ve bu anlamda kaderine terk edilmiştir. Bizler YRP olarak samimiyetle halkımızın huzuruna çıkarak hizmet için destek istiyoruz.

Sorun yumağına dönmüş ilçemize hizmet boynumuzun borcudur. Van’ımız için iki ucu keskin viraj olan bu seçimde sizlerin desteğini istiyoruz. Gelin hep beraber kentimizi beraber yönetelim” diyen Başkan adayı Bilici, sanayi esnafını tek tek kucaklayarak, kolaylıklar diledi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber