Başkan Adayı Bilici Kevenli Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Siyaset 17.03.2024 - 19:10, Güncelleme: 17.03.2024 - 19:10
 

Başkan Adayı Bilici Kevenli Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, Kevenli Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, sorun ve sıkıntıları dinledi.

Yerel seçim heyecanı yükseldikçe çalışmalarını hızlandıran Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilci, Kevenli Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, göreve geldiklerine 18. Madde belasından kurtulacaklarını söyledi. Başkan Adayı Bilici, İlçe sınırları içinde ikamet eden herkes dertli. Sıkıntılar almış başını gidiyor. Fakat çözüm için kimse kılını kıpırdatmamış. Özellikle Çevre Yolu ve 18. Madde mağduru olan herkese söz veriyorum. Göreve geldiğimizde bu sıkıntıların hepsi tarih olacak” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, Kevenli Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, sorun ve sıkıntıları dinledi.

Yerel seçim heyecanı yükseldikçe çalışmalarını hızlandıran Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar Mehmet Bilci, Kevenli Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, göreve geldiklerine 18. Madde belasından kurtulacaklarını söyledi.


Başkan Adayı Bilici, İlçe sınırları içinde ikamet eden herkes dertli. Sıkıntılar almış başını gidiyor. Fakat çözüm için kimse kılını kıpırdatmamış. Özellikle Çevre Yolu ve 18. Madde mağduru olan herkese söz veriyorum. Göreve geldiğimizde bu sıkıntıların hepsi tarih olacak” dedi.
Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber