Başhekim Çelik'ten Hasta ve Personeline Moral Ziyareti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 18:38, Güncelleme: 30.09.2020 - 18:38
 

Başhekim Çelik'ten Hasta ve Personeline Moral Ziyareti

Van S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sabahattin Çelik , korona virüsü (Kovid-19) hastalarının takip ve tedavisinin yapıldığı servislere ziyaretlerde bulunarak hastalara moral verdi. Van'ın Kovid-19 salgınından dolayı riskli iller arasında bulunduğunu hatırlatan Başhekim Çelik bu durumu minimize etmek için buyuk uğraşlar vveriyoruz.Hastane yönetimimizle beraber düzenli olarak haftalık toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Virüsün ilk baş gösterdiği günden bu yana sürekli olarak olağanüstü kararlar alarak durumu kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Koronavirüs vaka sayılarının artış göstermesiyle Covid polikliniğimizi daha geniş yere taşıdık. Elde ettiğimiz imkanları kullanarak doktor,hemşire ve personel sayılarını çoğalttık. Çok şükür önceki durumumuzdan çok çok daha iyiyiz. Başhekim Çelik " Hemşehrilerimizin destekleriyle bu hastalığı kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Bu hassas süreçte maske mesafe temizlik kuralına riayet etmeliyiz. Çelik, hastalara maksimum düzeyde hizmet sunabilmek için çaba harcadıklarını söyledi. . "Hastane çalışanlarımız, doktorlarımız ve yönetim ekibimizle beraber, her gün çıtayı biraz daha yukarı taşıyarak, bizlere canını emanet eden insanlarımıza en üst düzeyde ve kaliteli hizmet sunmanın mücadelesini veriyoruz. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, zaman zaman böylesi moral motivasyon içerikli çalışmalar da yaparak hem hastalarımız ve yakınlarının hem de mesai arkadaşlarımızın morallerini yüksek tutuyoruz. Son yıllarda artan stres, düzensiz beslenme gibi faktörler nedeniyle, birçok hastalıkta artış yaşandığını gözlemlediğimiz için hastalarımız ve yakınlarına bilgiler veriyoruz. S.B.Ü Bölge Hastanesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün tıbbi olanaklarımızı, hastalarımızın tedavisi için seferber edecek ve bu uğurda gece gündüz demeden azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Haber; Suat Baran


Van S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sabahattin Çelik , korona virüsü (Kovid-19) hastalarının takip ve tedavisinin yapıldığı servislere ziyaretlerde bulunarak hastalara moral verdi.


Van'ın Kovid-19 salgınından dolayı riskli iller arasında bulunduğunu hatırlatan Başhekim Çelik bu durumu minimize etmek için buyuk uğraşlar vveriyoruz.Hastane yönetimimizle beraber düzenli olarak haftalık toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Virüsün ilk baş gösterdiği günden bu yana sürekli olarak olağanüstü kararlar alarak durumu kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Koronavirüs vaka sayılarının artış göstermesiyle Covid polikliniğimizi daha geniş yere taşıdık. Elde ettiğimiz imkanları kullanarak doktor,hemşire ve personel sayılarını çoğalttık. Çok şükür önceki durumumuzdan çok çok daha iyiyiz.

Başhekim Çelik " Hemşehrilerimizin destekleriyle bu hastalığı kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Bu hassas süreçte maske mesafe temizlik kuralına riayet etmeliyiz.

Çelik, hastalara maksimum düzeyde hizmet sunabilmek için çaba harcadıklarını söyledi. . "Hastane çalışanlarımız, doktorlarımız ve yönetim ekibimizle beraber, her gün çıtayı biraz daha yukarı taşıyarak, bizlere canını emanet eden insanlarımıza en üst düzeyde ve kaliteli hizmet sunmanın mücadelesini veriyoruz. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, zaman zaman böylesi moral motivasyon içerikli çalışmalar da yaparak hem hastalarımız ve yakınlarının hem de mesai arkadaşlarımızın morallerini yüksek tutuyoruz. Son yıllarda artan stres, düzensiz beslenme gibi faktörler nedeniyle, birçok hastalıkta artış yaşandığını gözlemlediğimiz için hastalarımız ve yakınlarına bilgiler veriyoruz.

S.B.Ü Bölge Hastanesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün tıbbi olanaklarımızı, hastalarımızın tedavisi için seferber edecek ve bu uğurda gece gündüz demeden azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber; Suat Baran

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber