Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı Karakaş: ‘ Hizmet İçin Geliyorum’

Van Haber 17.12.2023 - 11:42, Güncelleme: 17.12.2023 - 11:42
 

Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı Karakaş: ‘ Hizmet İçin Geliyorum’

Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı Abdülkerim Karakaş yıllarca oturduğu mahallesinin eksiklerini gidermek ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel i seçimlerinden Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu kamuoyuna deklare eden, Abdülkerim Karakaş, Tüm mahalle sakinleri ile  birebir görüşmeler yaptığını,  birliktelik içinde  sorun üreten değil, hizmet üretmek için bu göreve talip olduğunu  söyledi. Mahallesi'nin önemli turizm yerlerinden biri olduğunun da altını çizer Muhtar Adayı Karakaş hizmet kimliği ile her daim halkın sorunları duyarlı kalacağını ifade etti Muhtar adayı Karakaş sözlerine şöyle devam etti: “Doğup büyüdüğüm mahallemde halkın sorunlarını çözerek, mahallemize hizmet edebilmek için siz değerli Mahalle sakinlerini desteği ne ihtiyacım vardır. Mahallemizin sorunlarını yakından takip etmekteyim. Bu göreve geldiğimizde halkımızın  hizmetinde olacağım. Bu anlayış içerisinde göreve  talibim. Herkesin bildiği klasik Muhtar anlayışından ziyade, ezber bozan, her koşullarda hizmet üretmek için çabalayan bir Muhtar olacağım. Yaşlı, yoksul, yetim,  kimsesizlerin kimsesi olmak ve hak yolunda sapmadan hizmet üretmek için bu Muhtar adaylığına talibim” dedi. Van haber – yerel van haber – yerel haberler – van haberler
Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı Abdülkerim Karakaş yıllarca oturduğu mahallesinin eksiklerini gidermek ve mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel i seçimlerinden Bardakçı Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu kamuoyuna deklare eden, Abdülkerim Karakaş, Tüm mahalle sakinleri ile  birebir görüşmeler yaptığını,  birliktelik içinde  sorun üreten değil, hizmet üretmek için bu göreve talip olduğunu  söyledi.

Mahallesi'nin önemli turizm yerlerinden biri olduğunun da altını çizer Muhtar Adayı Karakaş hizmet kimliği ile her daim halkın sorunları duyarlı kalacağını ifade etti

Muhtar adayı Karakaş sözlerine şöyle devam etti: “Doğup büyüdüğüm mahallemde halkın sorunlarını çözerek, mahallemize hizmet edebilmek için siz değerli Mahalle sakinlerini desteği ne ihtiyacım vardır. Mahallemizin sorunlarını yakından takip etmekteyim.

Bu göreve geldiğimizde halkımızın  hizmetinde olacağım. Bu anlayış içerisinde göreve  talibim. Herkesin bildiği klasik Muhtar anlayışından ziyade, ezber bozan, her koşullarda hizmet üretmek için çabalayan bir Muhtar olacağım. Yaşlı, yoksul, yetim,  kimsesizlerin kimsesi olmak ve hak yolunda sapmadan hizmet üretmek için bu Muhtar adaylığına talibim” dedi.

Van haber – yerel van haber yerel haberler – van haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber