Bardakçı Mahalle Sakinlerinden Tuşba Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü

Gündem 04.11.2023 - 23:55, Güncelleme: 04.11.2023 - 23:55
 

Bardakçı Mahalle Sakinlerinden Tuşba Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü

Tuşba Belediyesi önemli hizmetleri yapmaya devam ediyor. Bardakçı Mahallesi’nden yaşanan sıkıntıları çözerek vatandaşın yüzünü güldürdü.

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı merkez mahallesi olan Bardakçı Mahallesi yıllardan beri yaşadığı sıkıntıları Tuşba Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu. Kanalizasyon, yol yapı, asfaltlama hizmetlerini ve eksik kalan belirli noktalara çöp konteynırları bırakan Tuşba Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Mahalle sakinlerinden Abdulkerim Karakaş’ın yoğun çalışmaları ve mahallenin eksik hizmetleri konusunda Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve Başkan Vekili Azat Gülengül’ü  bilgilendirmişti. Bunun üzerine harekete geçen Tuşba Belediyesi sahil ve turizm mahallesi Bardakçı’ya hizmet seferberliği başlattı. Belediyeye ait iş makineleri yoğun bir çalışma içinde olduğu ve yol yapım ve onarım çalışması bittikten sonra da asfalt çalışması yapılacağı bildirildi. Temiz bir çevrenin önemini de göz ardı etmeyen Tuşba Belediyesi çöp konteynır sayılarını artırarak, sosyal belediyecilik anlamında bir kez daha isminde söz ettirdi. Sosyal medya üzerinden Tuşba Belediyesi’ne teşekkür mesajları paylaşımları yapılırken, mahalle sakinlerinden aynı zamanda önümüzdeki yerel seçiminde Bardakçı Mahalle Muhtar Adayı olacak olan Abdulkerim Karakaş,” Bardakçı mahallesi adına gazeteniz aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Salih Akman başta olmak üzere Başkan Vekilimiz Azat Gülengül ve bu anlamlı hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese minnettarız" dedi.
Tuşba Belediyesi önemli hizmetleri yapmaya devam ediyor. Bardakçı Mahallesi’nden yaşanan sıkıntıları çözerek vatandaşın yüzünü güldürdü.

Van’ın Tuşba ilçesine bağlı merkez mahallesi olan Bardakçı Mahallesi yıllardan beri yaşadığı sıkıntıları Tuşba Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuldu. Kanalizasyon, yol yapı, asfaltlama hizmetlerini ve eksik kalan belirli noktalara çöp konteynırları bırakan Tuşba Belediyesi hizmette sınır tanımıyor.

Mahalle sakinlerinden Abdulkerim Karakaş’ın yoğun çalışmaları ve mahallenin eksik hizmetleri konusunda Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve Başkan Vekili Azat Gülengül’ü  bilgilendirmişti. Bunun üzerine harekete geçen Tuşba Belediyesi sahil ve turizm mahallesi Bardakçı’ya hizmet seferberliği başlattı. Belediyeye ait iş makineleri yoğun bir çalışma içinde olduğu ve yol yapım ve onarım çalışması bittikten sonra da asfalt çalışması yapılacağı bildirildi. Temiz bir çevrenin önemini de göz ardı etmeyen Tuşba Belediyesi çöp konteynır sayılarını artırarak, sosyal belediyecilik anlamında bir kez daha isminde söz ettirdi.

Sosyal medya üzerinden Tuşba Belediyesi’ne teşekkür mesajları paylaşımları yapılırken, mahalle sakinlerinden aynı zamanda önümüzdeki yerel seçiminde Bardakçı Mahalle Muhtar Adayı olacak olan Abdulkerim Karakaş,” Bardakçı mahallesi adına gazeteniz aracılığı ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Salih Akman başta olmak üzere Başkan Vekilimiz Azat Gülengül ve bu anlamlı hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese minnettarız" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber