Bakan Varank Muhalefeti sert bir dille eleştirdi

Siyaset 28.04.2022 - 17:14, Güncelleme: 28.04.2022 - 18:36
 

Bakan Varank Muhalefeti sert bir dille eleştirdi

Bakan Varank, son günlerde muhalefetin yaptığı hareketlerin tamamen şovdan ibaret olduğunu belirterek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, “Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz.

      Bakan Varank, son günlerde muhalefetin yaptığı hareketlerin tamamen şovdan ibaret olduğunu belirterek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, “Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz.    İstanbul’da suyu kesilen 400 binden fazla aboneden para almayın. Aynı şekilde Adana’da, İzmir’de suyu kesilenlerden paralarını almayın. İşte burada bir tiyatro var, yalan var, vatandaşı aldatma var.” dedi.   Muhalefetin, iktidarın yaptığı hizmetleri görmeden kendi bildiğini okumaya devam ettiğini belirten Varank, “Muhalefet bir tiyatro oynuyor, şov yapıyor. Yok elektrik parası ödemediği için evinin elektriği kesiliyor. Bu şovu devam ettirmek için Ankara Keçiören'de bir eve gidiyor. Aslında evin elektrikleri açık, Kılıçdaroğlu gitmeden önce ışıkları kapatmışlar, gittikten sonra da ışıkları açmışlar. Böyle tiyatrolarla, yalanlarla siyaset yapılmaz.” dedi.   KILIÇRDAOĞLU’NA ÇAĞRI: “SUYU KESİLENLERDEN PARA ALMAYIN”   Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz. İstanbul’da suyu kesilen 400 binden fazla aboneden para almayın. Aynı şekilde Adana’da, İzmir’de suyu kesilenlerden paralarını almayın. İşte burada bir tiyatro var, yalan var, vatandaşı aldatma var.” diye konuştu.     İBB’DEKİ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ, KİRLİ İTTİFAKLARININ SONUCU    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan bir kişinin terör ile ilgili gözaltına alınmasına da değinen Bakan Varank, şahsın Kandil'de PKK'lılarla kalaşnikofla çekişmiş fotoğrafları olduğunu belirterek, bunun seçim zamanı yapılan kirli ittifakların sonucu olduğunu söyledi.    Demokrasi namına belediyelerde seçim kazandıkları iddia eden kişilerin kirli ittifaklara girdiğini ifade eden Varank, “Nasıl terör örgütü mensuplarıyla iş birliği yapıp seçimlerde beraber hareket ettiklerini gayet iyi biliyoruz. Nasıl terörden yana duran partilerle beraber iş tuttuklarını biz gayet iyi biliyoruz. İşte bugün o belediyeye aldıkları terör örgütü üyeleriyle fotoğrafları çıkan insanlar aslında o iş birliğinin diyeti mesabesinde” açıklamasında bulundu.
Bakan Varank, son günlerde muhalefetin yaptığı hareketlerin tamamen şovdan ibaret olduğunu belirterek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, “Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz.

 

 

 

Bakan Varank, son günlerde muhalefetin yaptığı hareketlerin tamamen şovdan ibaret olduğunu belirterek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, “Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz.

 

 İstanbul’da suyu kesilen 400 binden fazla aboneden para almayın. Aynı şekilde Adana’da, İzmir’de suyu kesilenlerden paralarını almayın. İşte burada bir tiyatro var, yalan var, vatandaşı aldatma var.” dedi.

 

Muhalefetin, iktidarın yaptığı hizmetleri görmeden kendi bildiğini okumaya devam ettiğini belirten Varank, “Muhalefet bir tiyatro oynuyor, şov yapıyor. Yok elektrik parası ödemediği için evinin elektriği kesiliyor. Bu şovu devam ettirmek için Ankara Keçiören'de bir eve gidiyor. Aslında evin elektrikleri açık, Kılıçdaroğlu gitmeden önce ışıkları kapatmışlar, gittikten sonra da ışıkları açmışlar. Böyle tiyatrolarla, yalanlarla siyaset yapılmaz.” dedi.

 

KILIÇRDAOĞLU’NA ÇAĞRI: “SUYU KESİLENLERDEN PARA ALMAYIN”

 

Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz. İstanbul’da suyu kesilen 400 binden fazla aboneden para almayın. Aynı şekilde Adana’da, İzmir’de suyu kesilenlerden paralarını almayın. İşte burada bir tiyatro var, yalan var, vatandaşı aldatma var.” diye konuştu.  

 

İBB’DEKİ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ, KİRLİ İTTİFAKLARININ SONUCU 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan bir kişinin terör ile ilgili gözaltına alınmasına da değinen Bakan Varank, şahsın Kandil'de PKK'lılarla kalaşnikofla çekişmiş fotoğrafları olduğunu belirterek, bunun seçim zamanı yapılan kirli ittifakların sonucu olduğunu söyledi. 

 

Demokrasi namına belediyelerde seçim kazandıkları iddia eden kişilerin kirli ittifaklara girdiğini ifade eden Varank, “Nasıl terör örgütü mensuplarıyla iş birliği yapıp seçimlerde beraber hareket ettiklerini gayet iyi biliyoruz. Nasıl terörden yana duran partilerle beraber iş tuttuklarını biz gayet iyi biliyoruz. İşte bugün o belediyeye aldıkları terör örgütü üyeleriyle fotoğrafları çıkan insanlar aslında o iş birliğinin diyeti mesabesinde” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber