Bakan Kurum' 2023 Destan Yılımız Olacak'

Van Haber 11.12.2022 - 22:24, Güncelleme: 11.12.2022 - 22:24
 

Bakan Kurum' 2023 Destan Yılımız Olacak'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Samsun’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Samsun’umuzda bugüne kadar dar gelirli 9 bin 563 ailemizi yeni yuvalarına kavuşturduk. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Samsun’umuza ilk etapta 4 bin 450 konut inşa edeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, burada bir konuşma yaptı. Bakan Kurum konuşmasında, Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yüzlerce eserin açılışını yaparak Samsun’a verdikleri sözleri yerine getirmenin ve Samsunluların hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. “Samsun’umuzda bugüne kadar dar gelirli 9 bin 563 ailemizi yeni yuvalarına kavuşturduk” Samsun’un, her zaman vefanın ve kardeşliğin merkezi olduğunu, “Büyük ve Güçlü Türkiye” yolunda en önde yer aldığını ifade eden Bakan Kurum, “Biz de her zaman yatırımlarımızla, eserlerimizle, projelerimizle Samsun’umuzun yanında olduk, Samsun’umuza olan vefa borcumuzu ödemenin gayretinde olduk. Bu anlayışla Türkiye Yüzyılı’nın muhteşem şehirleri arasında parlayacak Samsun’umuzda bugüne kadar dar gelirli 9 bin 563 ailemizi yeni yuvalarına kavuşturduk.” dedi.   “İnşallah 2023’te yeni bir demokrasi destanını hep birlikte yazacağız!” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bugüne kadar yaptıkları her projede milletin mutluluğunu, refahını ve geleceğini düşündüklerini vurgulayan Bakan Murat Kurum,  “İnşallah bundan sonra da Türkiye Yüzyılını en güzel şekilde inşa etmek ve ülkemiz için hayal ettiklerimizi bir bir gerçekleştirmek maksadıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir kez daha milletin sevgi rüzgârını arkamıza alacağız, en güzel yarınlara Samsun’umuzdan yelken açacağız! İnşallah 2023’te yeni bir demokrasi destanını hep birlikte yazacağız! Samsun’umuz, aziz milletimiz, bir kez daha Cumhur İttifakımızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla destekleyerek Büyük Türkiye Yürüyüşüne devam diyecektir.” ifadelerini kullandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Samsun’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Samsun’umuzda bugüne kadar dar gelirli 9 bin 563 ailemizi yeni yuvalarına kavuşturduk. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Samsun’umuza ilk etapta 4 bin 450 konut inşa edeceğiz.” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, burada bir konuşma yaptı.


Bakan Kurum konuşmasında, Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yüzlerce eserin açılışını yaparak Samsun’a verdikleri sözleri yerine getirmenin ve Samsunluların hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

“Samsun’umuzda bugüne kadar dar gelirli 9 bin 563 ailemizi yeni yuvalarına kavuşturduk”

Samsun’un, her zaman vefanın ve kardeşliğin merkezi olduğunu, “Büyük ve Güçlü Türkiye” yolunda en önde yer aldığını ifade eden Bakan Kurum, “Biz de her zaman yatırımlarımızla, eserlerimizle, projelerimizle Samsun’umuzun yanında olduk, Samsun’umuza olan vefa borcumuzu ödemenin gayretinde olduk. Bu anlayışla Türkiye Yüzyılı’nın muhteşem şehirleri arasında parlayacak Samsun’umuzda bugüne kadar dar gelirli 9 bin 563 ailemizi yeni yuvalarına kavuşturduk.” dedi.  
“İnşallah 2023’te yeni bir demokrasi destanını hep birlikte yazacağız!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bugüne kadar yaptıkları her projede milletin mutluluğunu, refahını ve geleceğini düşündüklerini vurgulayan Bakan Murat Kurum,  “İnşallah bundan sonra da Türkiye Yüzyılını en güzel şekilde inşa etmek ve ülkemiz için hayal ettiklerimizi bir bir gerçekleştirmek maksadıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir kez daha milletin sevgi rüzgârını arkamıza alacağız, en güzel yarınlara Samsun’umuzdan yelken açacağız! İnşallah 2023’te yeni bir demokrasi destanını hep birlikte yazacağız! Samsun’umuz, aziz milletimiz, bir kez daha Cumhur İttifakımızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla destekleyerek Büyük Türkiye Yürüyüşüne devam diyecektir.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber