Bakan Karaismailoğlu: 'Ülkemizi demir ağlarla öreceğiz'

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2021 - 12:32, Güncelleme: 29.04.2021 - 12:32
 

Bakan Karaismailoğlu: 'Ülkemizi demir ağlarla öreceğiz'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bir master plan çerçevesinde ülkemizi demir ağlarla öreceğiz” dedi.

Bakan Karaismailoğlu, Konya-Karaman arasında yapılan ve test sürüşleri devam eden Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerine katılmak için Ankara'dan Karaman'a hareket etmeden önce açıklamalarda bulundu. Haziran ayına kadar test sürüşlerinin devam edeceğini ve Haziran ayından sonra normal seferlere başlanmasının planlandığını ifade eden Karaismailoğlu, “Karaman Milletvekilleri ile tarihi bir ana şahitlik edeceğiz. Karaman, Ulukışla, Niğde devam ediyor. İnşallah oradan Mersine ineceğiz. Zaten Mersin, Adana, Gaziantep devam ediyor. Bir master plan çerçevesinde ülkemizi demir ağlarla öreceğiz” diye konuştu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bir master plan çerçevesinde ülkemizi demir ağlarla öreceğiz” dedi.

Bakan Karaismailoğlu, Konya-Karaman arasında yapılan ve test sürüşleri devam eden Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerine katılmak için Ankara'dan Karaman'a hareket etmeden önce açıklamalarda bulundu.

Haziran ayına kadar test sürüşlerinin devam edeceğini ve Haziran ayından sonra normal seferlere başlanmasının planlandığını ifade eden Karaismailoğlu, “Karaman Milletvekilleri ile tarihi bir ana şahitlik edeceğiz. Karaman, Ulukışla, Niğde devam ediyor. İnşallah oradan Mersine ineceğiz. Zaten Mersin, Adana, Gaziantep devam ediyor. Bir master plan çerçevesinde ülkemizi demir ağlarla öreceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber