Bahçesaray’ın Doğa Harikası Subaşı Asfaltla Tanıştı

Gündem 19.10.2023 - 19:48, Güncelleme: 19.10.2023 - 19:48
 

Bahçesaray’ın Doğa Harikası Subaşı Asfaltla Tanıştı

Van’a bağlı Bahçesaray ilçesinin meşhur Subaşı yolu asfaltlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından doğal güzellikleri içinde bulunduran Bahçesaray’ın 3.3. km’lik Subaşı yolu ilk kez asfaltlandı. Yerli ve yabamcı turistlerin en uğrak mekanlarından olan Subaşı Kent genelindeki yol ağını daha güvenli ve modern hale getirmek için var gücüyle çalışan Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi ve doğal güzelliklere de ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kent merkezine uzaklığı, engebeli arazi yapısı ve zorlu iklim koşullarıyla öne çıkan Bahçesaray ilçesinde asfalt çalışmalarını devam ediyor. 2023 asfalt programı kapsamında Bahçesaray’daki Subaşı Yolu da sıcak asfalta kavuştu. Subaşı Yolu’nda genişletme, reglaj, altyapı, sanat yapıları ve dolgu çalışması tamamlanarak sıcak asfalt serimi yapılırken, ayrıca yaklaşık olarak 3 bin 800 ton sıcak asfalt harcanan yol, 6 metre genişliğine kavuştu. Sündüs ve Han Yaylaları güzergahında bulunan Subaşı Yolu, yapılan çizgi çalışması ile daha konforlu hale getirildi. Ayrıca Subaşı bölgesinde çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmasının da yapılması planlanıyor.   
Van’a bağlı Bahçesaray ilçesinin meşhur Subaşı yolu asfaltlandı.

Van Büyükşehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Büyükşehir Belediyesi tarafından doğal güzellikleri içinde bulunduran Bahçesaray’ın 3.3. km’lik Subaşı yolu ilk kez asfaltlandı.

Yerli ve yabamcı turistlerin en uğrak mekanlarından olan Subaşı Kent genelindeki yol ağını daha güvenli ve modern hale getirmek için var gücüyle çalışan Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi ve doğal güzelliklere de ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kent merkezine uzaklığı, engebeli arazi yapısı ve zorlu iklim koşullarıyla öne çıkan Bahçesaray ilçesinde asfalt çalışmalarını devam ediyor. 2023 asfalt programı kapsamında Bahçesaray’daki Subaşı Yolu da sıcak asfalta kavuştu.

Subaşı Yolu’nda genişletme, reglaj, altyapı, sanat yapıları ve dolgu çalışması tamamlanarak sıcak asfalt serimi yapılırken, ayrıca yaklaşık olarak 3 bin 800 ton sıcak asfalt harcanan yol, 6 metre genişliğine kavuştu. Sündüs ve Han Yaylaları güzergahında bulunan Subaşı Yolu, yapılan çizgi çalışması ile daha konforlu hale getirildi.

Ayrıca Subaşı bölgesinde çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmasının da yapılması planlanıyor. 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber