Bahçesaray'dan Milletvekili Adayı Kayatürk'e Büyük İlgi

Van Haber 10.05.2023 - 09:38, Güncelleme: 10.05.2023 - 09:38
 

Bahçesaray'dan Milletvekili Adayı Kayatürk'e Büyük İlgi

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, ziyaret ettiği Bahçesaray'da büyük ilgi gördü.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, ziyaret ettiği Bahçesaray'da büyük ilgi gördü.Seçim çalışmaları kapsamında Van'ın şirin ilçelerinden Bahçesaray'ı ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, kalabalık ev toplantıları ve halk buluşmalarında büyük ilgi gördü. Yerelvanhaber/Vanhaber Geçmiş seçim dönemlerinde olduğu gibi bu seçim döneminde de güler yüzlü ve samimi davranışlarıyla tüm herkesin sempatisini kazanan Kayatürk, Bahçesaray ilçesinde hane,ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarında herkesle tek tek tokalaştı. Yaşlı genç demeden vatandaşlarla özel ilgelenmeye devam ediyor. İlçe sakinleri tarafından baştacı edilen Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk'ü yalnız bırakmayarak, 14 Mayıs günü Hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, hem de AK Parti adaylarına destek olacaklarını belirttiler.  
AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, ziyaret ettiği Bahçesaray'da büyük ilgi gördü.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, ziyaret ettiği Bahçesaray'da büyük ilgi gördü. Seçim çalışmaları kapsamında Van'ın şirin ilçelerinden Bahçesaray'ı ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, kalabalık ev toplantıları ve halk buluşmalarında büyük ilgi gördü.

Yerelvanhaber/Vanhaber

Geçmiş seçim dönemlerinde olduğu gibi bu seçim döneminde de güler yüzlü ve samimi davranışlarıyla tüm herkesin sempatisini kazanan Kayatürk, Bahçesaray ilçesinde hane,ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarında herkesle tek tek tokalaştı. Yaşlı genç demeden vatandaşlarla özel ilgelenmeye devam ediyor.


İlçe sakinleri tarafından baştacı edilen Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk'ü yalnız bırakmayarak, 14 Mayıs günü Hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, hem de AK Parti adaylarına destek olacaklarını belirttiler.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber