Cumhuriyetin 100. Yılında Çelenkli Protesto

Gündem 29.10.2023 - 21:15, Güncelleme: 29.10.2023 - 21:15
 

Cumhuriyetin 100. Yılında Çelenkli Protesto

Avukat Melis Yıldız, Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamayan Van Barosu’na çelenk göndererek protesto etti.

Avukat Melis Yıldız, kendi sosyal medya hesaplarında Van Barosu’un Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamadığını belirterek çelenk göndererek, ardında elinde Türk Bayrağı tablosuyla Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Avukat Melis Yıldız yaptığı paylaşımında şu ifadelere verdi. “Mensubu olduğum Van Barosu Cumhuriyetimizin 100. Yılı için bırakalım kutlama yapmayı tek bir mesaj dahi yayınlamadı. Oysaki bizler bugün avukat olmamızı cumhuriyete borçluyuz. Bu duruma çok üzüldüm ve çok içerledim. O esnada aklıma Atamızın şu sözleri geldi: “Tek başıma kalsam da mücadeleye ahdettim! Şunu biliniz ki, bütün arkadaşlarım beni yalnız bırakıp gitseler, ben bu Meclis-i Ali’de tek başıma kalsam da, mücadeleye ahdettim. Düşman adım adım her tarafı işgal ederek Ankara’ya kadar gelecek olursa, ben bir elime silahımı, bir elime de Türk bayrağını alıp Elma Dağı’na çakacağım! Burda tek başıma son kurşunuma kadar çarpışacağım. Sonra da bu mukaddes bayrağı göğsüme sarıp şehit olacağım. Bu bayrak kanımı sindire sindire emerken, ben de milletim uğruna hayata veda edeceğim. Huzurunuzda buna and içiyorum.” Neden duruyorum dedim ve hemen şanlı Türk bayrağımızı alıp baronun önüne gidip çelenk bıraktım. Cumhuriyeti onlar kurdu. Yükseltecek ve yaşatacak olan bizleriz” dedi.
Avukat Melis Yıldız, Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamayan Van Barosu’na çelenk göndererek protesto etti.

Avukat Melis Yıldız, kendi sosyal medya hesaplarında Van Barosu’un Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamadığını belirterek çelenk göndererek, ardında elinde Türk Bayrağı tablosuyla Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Avukat Melis Yıldız yaptığı paylaşımında şu ifadelere verdi.

“Mensubu olduğum Van Barosu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Barosu Cumhuriyetimizin 100. Yılı için bırakalım kutlama yapmayı tek bir mesaj dahi yayınlamadı. Oysaki bizler bugün avukat olmamızı cumhuriyete borçluyuz. Bu duruma çok üzüldüm ve çok içerledim. O esnada aklıma Atamızın şu sözleri geldi: “Tek başıma kalsam da mücadeleye ahdettim! Şunu biliniz ki, bütün arkadaşlarım beni yalnız bırakıp gitseler, ben bu Meclis-i Ali’de tek başıma kalsam da, mücadeleye ahdettim. Düşman adım adım her tarafı işgal ederek Ankara’ya kadar gelecek olursa, ben bir elime silahımı, bir elime de Türk bayrağını alıp Elma Dağı’na çakacağım! Burda tek başıma son kurşunuma kadar çarpışacağım. Sonra da bu mukaddes bayrağı göğsüme sarıp şehit olacağım. Bu bayrak kanımı sindire sindire emerken, ben de milletim uğruna hayata veda edeceğim. Huzurunuzda buna and içiyorum.” Neden duruyorum dedim ve hemen şanlı Türk bayrağımızı alıp baronun önüne gidip çelenk bıraktım. Cumhuriyeti onlar kurdu. Yükseltecek ve yaşatacak olan bizleriz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber