Aşık Sefai: Ahmet Kaya benim mert düşmanım

Kültür-Sanat 25.02.2022 - 13:30, Güncelleme: 25.02.2022 - 13:30
 

Aşık Sefai: Ahmet Kaya benim mert düşmanım

Aşık Sefai Millet Haber TV’de katıldığı Gündem Programında Bostancı Kültür Merkezinde Ahmet Kaya ile Yaşadığı bir anısını paylaştı.

Ahmet Kaya: “Bütün sol sanatçılar sizin olsun Sefai’yi bize verin” Aşık Sefai Sinan Burhan ile Gündem Programında Ahmet Kaya ile yaşadığı diyaloğu paylaştı. Aşık Sefai, “Bir gün Unkapanında birileri “bütün sanatçılar solda demişler, “bu ifadeyi kullanacak kadar nefsime cahil biri değilim ben diyen Sefai, “Nefis köpektir onunla dalaşmam. Onunla iyi geçin yeter” diyerek Ahmet Kaya’nın bu ifade üzerine “Soldaki bütün sanatçılar sizin olsun Sefai’yi bize verin” dediğini aktardı. Orda bulunanların kendisine bunu aktardığını söyleyen Sefai, “Ahmet Kaya benim mert düşmanım orda bir şey olmaz” dediğini ifade etti. Aşık Sefai, Bostancı Kültür Merkezinde programa çıkıyoruz. Ahmet Kaya’nın kendisine “Sefai baba senden önce biz programa çıkalım. Türk ülkücülüğü hareketinde inançların insanları buraya toplanıyor. Sen önce çıkınca sıkıntılı bir duruma düşüyoruz dediğini aktardı. Kendisinin daha sonra sahneye çıktığında izleyenlerin “Vur vur inlesin Ahmet Kaya dinlesin” sloganları attığını söyleyerek. Saz kestim dedi. Sefai, dedim ki neden bağırıyorsunuz? Ahmet Kaya benim mert düşmanım, namert dostların şerrinden Allah’a sığınırım dediğini anlattı. Aşık Sefai, o gece bir telefon geldiğini, Ahmet Kaya’nın aradığını söyleyerek, Kaya’nın kendisine “Bostancı Kültür Merkezinde benim için kullandığın ifadelere teşekkür etmek için aradım. Sende benim mert düşmanımsın” dediğini söyledi.
Aşık Sefai Millet Haber TV’de katıldığı Gündem Programında Bostancı Kültür Merkezinde Ahmet Kaya ile Yaşadığı bir anısını paylaştı.
Ahmet Kaya: “Bütün sol sanatçılar sizin olsun Sefai’yi bize verin” Aşık Sefai Sinan Burhan ile Gündem Programında Ahmet Kaya ile yaşadığı diyaloğu paylaştı. Aşık Sefai, “Bir gün Unkapanında birileri “bütün sanatçılar solda demişler, “bu ifadeyi kullanacak kadar nefsime cahil biri değilim ben diyen Sefai, “Nefis köpektir onunla dalaşmam. Onunla iyi geçin yeter” diyerek Ahmet Kaya’nın bu ifade üzerine “Soldaki bütün sanatçılar sizin olsun Sefai’yi bize verin” dediğini aktardı. Orda bulunanların kendisine bunu aktardığını söyleyen Sefai, “ Ahmet Kaya benim mert düşmanım orda bir şey olmaz” dediğini ifade etti. Aşık Sefai, Bostancı Kültür Merkezinde programa çıkıyoruz. Ahmet Kaya’nın kendisine “Sefai baba senden önce biz programa çıkalım. Türk ülkücülüğü hareketinde inançların insanları buraya toplanıyor. Sen önce çıkınca sıkıntılı bir duruma düşüyoruz dediğini aktardı. Kendisinin daha sonra sahneye çıktığında izleyenlerin “Vur vur inlesin Ahmet Kaya dinlesin” sloganları attığını söyleyerek. Saz kestim dedi. Sefai, dedim ki neden bağırıyorsunuz? Ahmet Kaya benim mert düşmanım, namert dostların şerrinden Allah’a sığınırım dediğini anlattı. Aşık Sefai, o gece bir telefon geldiğini, Ahmet Kaya’nın aradığını söyleyerek, Kaya’nın kendisine “Bostancı Kültür Merkezinde benim için kullandığın ifadelere teşekkür etmek için aradım. Sende benim mert düşmanımsın” dediğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber