Ankara’da Vanspor Rüzgârı

Spor 22.02.2024 - 13:22, Güncelleme: 22.02.2024 - 13:22
 

Ankara’da Vanspor Rüzgârı

AcnTurk Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, AK Parti Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk ve Genel Sekreter Fatih Sarp, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmazı Van Kahvaltı Salonu’nda ağırladı.

Van spor gündeminde yapılan bu önemli buluşma ile ilgili açıklama yapan AcnTurk Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, AK Parti Van Milletvekilimiz Sayın Burhan Kayatürk ve AK Parti Van Milletvekilimiz Sayın Kayhan Türkmenoğlu’nun katılımlarıyla Van özelinde, Van sporumuz için bir araya geldik. Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Cevdet Yılmaz’a, genel sekreterimiz Fatih Sarp ile birlikte Van sporumuzun formasını takdim ettik” dedi. Genel Sekreter Fatih Sarp ise, “Kıymetli büyüklerimizin Van sporumuza şampiyonluk yolunda bundan sonra tam destek olacaklarını dile getirmeleri bizleri çok sevindirmiştir. Van sporumuza olan ilgisinden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz’a siz hemşerilerim ve taraftarlarımız adına şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber -Yerel Haberler - Vanspor - 
AcnTurk Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, AK Parti Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk ve Genel Sekreter Fatih Sarp, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmazı Van Kahvaltı Salonu’nda ağırladı.

Van spor gündeminde yapılan bu önemli buluşma ile ilgili açıklama yapan AcnTurk Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, AK Parti Van Milletvekilimiz Sayın Burhan Kayatürk ve AK Parti Van Milletvekilimiz Sayın Kayhan Türkmenoğlu’nun katılımlarıyla Van özelinde, Van sporumuz için bir araya geldik. Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Cevdet Yılmaz’a, genel sekreterimiz Fatih Sarp ile birlikte Van sporumuzun formasını takdim ettik” dedi.

Genel Sekreter Fatih Sarp ise, “Kıymetli büyüklerimizin Van sporumuza şampiyonluk yolunda bundan sonra tam destek olacaklarını dile getirmeleri bizleri çok sevindirmiştir. Van sporumuza olan ilgisinden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz’a siz hemşerilerim ve taraftarlarımız adına şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Vanspor

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber