AK Partili Gökhan Hanoğlu'dan Ramazan Bayramı mesajı

Gündem 01.05.2022 - 12:19, Güncelleme: 01.05.2022 - 12:19
 

AK Partili Gökhan Hanoğlu'dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Gökhan Hanoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

  AK Partili Gökhan Hanoğlu mesajında" Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azadı olan Ramazan-ı Şerif`i geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı`na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz.    Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı bayram sevinci ile taçlanmaktadır.   İslam dininde ve İslam  toplumunda ayrı bir anlamı ve önemi olan Ramazan Bayramı, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır.   Mübarek Ramazan ayında  dünyanın çeşitli bölgelerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken tüm kardeşlerimizin acıları bizlerinde acısıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle  Vanlı hemşehrilerim başta olmak üzere, herkesin  Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.
AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Gökhan Hanoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

AK Partili Gökhan Hanoğlu mesajında" Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azadı olan Ramazan-ı Şerif`i geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı`na ulaşmanın sevinicini hep birlikte yaşıyoruz. 

 

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

 

İslam dininde ve İslam  toplumunda ayrı bir anlamı ve önemi olan Ramazan Bayramı, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, ülkemizin ve milletimizin tüm fertlerine karşı ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır.

 

Mübarek Ramazan ayında  dünyanın çeşitli bölgelerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken tüm kardeşlerimizin acıları bizlerinde acısıdır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu mübarek günlerde sıkıntıda olan tüm İslam alemi için dua edip, hayatını kaybedenler için rahmet diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle  Vanlı hemşehrilerim başta olmak üzere, herkesin  Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber