AK PARTİ YEŞİLLENDİRİR TROLLER KURUTUR

Van Haber 12.08.2022 - 16:24, Güncelleme: 12.08.2022 - 16:24
 

AK PARTİ YEŞİLLENDİRİR TROLLER KURUTUR

AK Parti teşkilatlarımızın hizmetlerini çekemeyen art niyetli çevreler bu kez de İl Başkanlığımız tarafından geçen sene Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan araziye yaptığı Hatıra Ormanını hedef aldı.

Hatıra Ormanı Tabelasının bulunduğu alanın yan tarafındaki boş araziyi göstererek Hatıra Ormanını yalan ve yanlış algıyla küçük düşüren trol çeteleri 2. defa sert kayaya çarptılar. Çevre ve Şehircilikten Sorumlu İl Başkan yardımcısı Süleyman Oflas yalan haberle ilgili yaptığı açıklamada “ AK Parti teşkilatları olarak kim ne derse desin bizler işimize bakarız. Doğru bildiğimiz yoldan şaşmayız. AK Parti Van İl Başkanlığı olarak geçen sene oluşturduğumuz ve 500 Fidan diktiğimiz Hatıra Ormanımız belli ki bazı çevreleri rahatsız etmiş. Yeşille alakası olmayan, kim bilir bugüne kadar bir fidan bile dikmeyen çevreler bize iftira atmaya kalkıyor. Siyasetlerini yalan üzerine bina edenler şimdi de hem iftira ediyor hem de yalanlarını süsleyerek halkımızı kandırmaya çalışıyorlar” dedi. “Yeşil alanlarımıza nifak tohumu ekiyorlar” Oflas, “Tabi biz AK Parti camiası olarak bütün bu yalancı ve art niyetli çevrelere gülüp geçiyoruz. Bizim yeşillendirdiğimiz alanları hazmedemeyenler yaptıkları yalan haberle karalama kampanyası yaparak iftira atıp nifak tohumu ekmektedirler. Orman alanımız herkese açıktır. Açılışını henüz yapmadığımız AK Parti ormanını görmek isteyenler gidip yerinde görebilirler” İfadelerini kullandı.
AK Parti teşkilatlarımızın hizmetlerini çekemeyen art niyetli çevreler bu kez de İl Başkanlığımız tarafından geçen sene Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan araziye yaptığı Hatıra Ormanını hedef aldı.

Hatıra Ormanı Tabelasının bulunduğu alanın yan tarafındaki boş araziyi göstererek Hatıra Ormanını yalan ve yanlış algıyla küçük düşüren trol çeteleri 2. defa sert kayaya çarptılar.

Çevre ve Şehircilikten Sorumlu İl Başkan yardımcısı Süleyman Oflas yalan haberle ilgili yaptığı açıklamada “ AK Parti teşkilatları olarak kim ne derse desin bizler işimize bakarız. Doğru bildiğimiz yoldan şaşmayız. AK Parti Van İl Başkanlığı olarak geçen sene oluşturduğumuz ve 500 Fidan diktiğimiz Hatıra Ormanımız belli ki bazı çevreleri rahatsız etmiş. Yeşille alakası olmayan, kim bilir bugüne kadar bir fidan bile dikmeyen çevreler bize iftira atmaya kalkıyor. Siyasetlerini yalan üzerine bina edenler şimdi de hem iftira ediyor hem de yalanlarını süsleyerek halkımızı kandırmaya çalışıyorlar” dedi.

“Yeşil alanlarımıza nifak tohumu ekiyorlar”

Oflas, “Tabi biz AK Parti camiası olarak bütün bu yalancı ve art niyetli çevrelere gülüp geçiyoruz. Bizim yeşillendirdiğimiz alanları hazmedemeyenler yaptıkları yalan haberle karalama kampanyası yaparak iftira atıp nifak tohumu ekmektedirler. Orman alanımız herkese açıktır. Açılışını henüz yapmadığımız AK Parti ormanını görmek isteyenler gidip yerinde görebilirler” İfadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber