AK Parti Van Milletvekili Adayları Basınla Buluştu

Van Haber 07.05.2023 - 17:08, Güncelleme: 07.05.2023 - 17:08
 

AK Parti Van Milletvekili Adayları Basınla Buluştu

AK Parti Van Milletvekili adayları İl Başkanı Emre Güray öncülüğünde basınla buluştu.

AK Parti Van İl Başkanı Başkanı Emre Güray'ın düzenlediği basunla buluşma programına Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları katıldı. Uygulama otelinde düzenlenen programa kentin ulusal ve yerel basın mensuplarıyla sohbet havasında geçen toplantıda İl Başkanı Emre Güray, 14 Mayıs seçimleri kapsamındaki çalışmalarını anlattı. İl Başkanı Güray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van Beşyol Meydanı'ndaki yapılan tarihi mitingden dolayı, tüm katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkür etti. Türkiye Yüzyılının önündeki bu önemli seçimin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Güray" AK Parti hükümetleri tarafından memleketimiz her zaman gerekli desteği görmüştür ve görmeyede devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın  Erdoğan'ın öncülüğünde huzura kavuşan bölgede kepenk kapatma dönemlerinin sona erdiğini bunula beraber  yatırımlar gittikçe arttı. Bu huzur ortamında kardeşçe yaşama fırsatı oluştu. İnşallah bu seçimleride  kazanarak ,tüm herkese tarihi bir ders vereceğiz" dedi. Ardından Milletvekili adayları çalışmaları hakkında basına bilgiler aktardı. Çekilen hatıra fotoğrafı ile proğram son buldu.  
AK Parti Van Milletvekili adayları İl Başkanı Emre Güray öncülüğünde basınla buluştu.

AK Parti Van İl Başkanı Başkanı Emre Güray'ın düzenlediği basunla buluşma programına Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları katıldı. Uygulama otelinde düzenlenen programa kentin ulusal ve yerel basın mensuplarıyla sohbet havasında geçen toplantıda İl Başkanı Emre Güray, 14 Mayıs seçimleri kapsamındaki çalışmalarını anlattı.


İl Başkanı Güray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van Beşyol Meydanı'ndaki yapılan tarihi mitingden dolayı, tüm katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkür etti.
Türkiye Yüzyılının önündeki bu önemli seçimin çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Güray" AK Parti hükümetleri tarafından memleketimiz her zaman gerekli desteği görmüştür ve görmeyede devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın  Erdoğan'ın öncülüğünde huzura kavuşan bölgede kepenk kapatma dönemlerinin sona erdiğini bunula beraber  yatırımlar gittikçe arttı. Bu huzur ortamında kardeşçe yaşama fırsatı oluştu.
İnşallah bu seçimleride  kazanarak ,tüm herkese tarihi bir ders vereceğiz" dedi.

Ardından Milletvekili adayları çalışmaları hakkında basına bilgiler aktardı.
Çekilen hatıra fotoğrafı ile proğram son buldu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber