AK PARTİ VAN İL BAŞKANLIĞI KÜRESÜNNİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 23:39, Güncelleme: 27.01.2021 - 23:39
 

AK PARTİ VAN İL BAŞKANLIĞI KÜRESÜNNİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Van İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Küresünniler Dernek Başkanı Bilal Yücebaş'ı ziyaret etti. AK Parti Van İl Başkan Yardımcıları Muğdat Gününi, Abdurahman Çohaz, Enver Aksoyek, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tülay Işık ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kadir Yeke'den oluşan heyeti Küresünniler Dernek Başkanı Bilal Yücebaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Dernek binası teras katında birlik ve beraberliğin konuşulduğu ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcı Muğdat Gününi " Sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisi olan, halka yönelik çalışmalarını takdir eden, görüş ve düşüncelerine önem veren AK Parti Van Teşkilatı olarak ilimizde faaliyet gösteren STK’larla istişare içerisinde çalışmak, görüş ve düşüncelerini almak için ziyaretlere başladık. Kentimizde faaliyet gösteren birçok STK'lara ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Gününi" Bizler herkesi kucaklayan, birleştiren büyük bir partiyiz. İlimize büyük emekleri olan Küresünniler Dernegi'ni çok önemsiyoruz. Bizlere kapılarını sonuna kadar açan Başkan Bilal Yücebaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan Başkan Yücebaş" Derneğimizi ziyarete gelen birbirinden kıymetli AK Parti heyetine içtenlikle teşekkür ediyorum. Küresünniler Sivil Toplum Kuruluşu olarak Serhat şehrimiz olan Van'a hizmet hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Aşiret geleneğimiz in gereği Vatan,millet,bayrak, uğruna canımız pahasına devletimizin yanında olduk ve durmaya devam edeceğiz. Kuruluşundan bu yana güzelim ülkemiz ve ilimizin dört bir yanına devasa yatırımlar yapan AK Parti hükümetinin hep destekçisi olduk. "BÜYÜK DAĞLARIN TEPESİ KARLI OLUR" AK Partinin iktidar olmasıyla beraber dünya mazlumların ümidi oldu" diyen Yücebaş" Yerli ve milli imkanlar sayesinde Bağımsız Türkiye yolunda imkansız denilen birçok şeyi başardı. Gelişmemizi istemeyen küresel güçlerin iç ve dış uşakları kirli iftiraları ile saldırmaya çalışıyorlar. AK Parti büyük bir hizmet partisidir. Büyük dağların tepesi karlı olur" dedi. " SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ İLE HEP BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLDUK" Derneğimizin çatısı altında İlimizde ve bölgemizde gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle tüm kesimi bir araya getirerek bütünleştirici olduklarına vurgu yapan Başkan Yücebaş" Kentimizde futbola olan büyük özlemi mega futbolcuları şehrimize davet ettik. Bunlarla beraber futbol turnuvaları ile büyük bir kaynaşma etkinliğini yaptık. Küresünniler Derneği aktivistleri olarak, kültür ve geleneklerimizin gereği yardım kampanyalarımızla birçok insanımıza yardım eli uzattık. Potansiyeli büyük yelpazesi geniş bir STK'yız. Zaman, zaman şiir ve komposizyon proğramlarımızda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı eğitime odaklayarak eğitime destek vermeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.


AK Parti Van İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Küresünniler Dernek Başkanı Bilal Yücebaş'ı ziyaret etti.


AK Parti Van İl Başkan Yardımcıları Muğdat Gününi, Abdurahman Çohaz, Enver Aksoyek, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tülay Işık ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kadir Yeke'den oluşan heyeti Küresünniler Dernek Başkanı Bilal Yücebaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.
Dernek binası teras katında birlik ve beraberliğin konuşulduğu ziyarette AK Parti İl Başkan Yardımcı Muğdat Gününi " Sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisi olan, halka yönelik çalışmalarını takdir eden, görüş ve düşüncelerine önem veren AK Parti Van Teşkilatı olarak ilimizde faaliyet gösteren STK’larla istişare içerisinde çalışmak, görüş ve düşüncelerini almak için ziyaretlere başladık.
Kentimizde faaliyet gösteren birçok STK'lara ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Gününi" Bizler herkesi kucaklayan, birleştiren büyük bir partiyiz. İlimize büyük emekleri olan Küresünniler Dernegi'ni çok önemsiyoruz. Bizlere kapılarını sonuna kadar açan Başkan Bilal Yücebaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.


Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan Başkan Yücebaş" Derneğimizi ziyarete gelen birbirinden kıymetli AK Parti heyetine içtenlikle teşekkür ediyorum. Küresünniler Sivil Toplum Kuruluşu olarak Serhat şehrimiz olan Van'a hizmet hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Aşiret geleneğimiz in gereği Vatan,millet,bayrak, uğruna canımız pahasına devletimizin yanında olduk ve durmaya devam edeceğiz. Kuruluşundan bu yana güzelim ülkemiz ve ilimizin dört bir yanına devasa yatırımlar yapan AK Parti hükümetinin hep destekçisi olduk.

"BÜYÜK DAĞLARIN TEPESİ KARLI OLUR"
AK Partinin iktidar olmasıyla beraber dünya mazlumların ümidi oldu" diyen Yücebaş" Yerli ve milli imkanlar sayesinde Bağımsız Türkiye yolunda imkansız denilen birçok şeyi başardı. Gelişmemizi istemeyen küresel güçlerin iç ve dış uşakları kirli iftiraları ile saldırmaya çalışıyorlar. AK Parti büyük bir hizmet partisidir. Büyük dağların tepesi karlı olur" dedi.
" SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ İLE HEP BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLDUK"
Derneğimizin çatısı altında İlimizde ve bölgemizde gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle tüm kesimi bir araya getirerek bütünleştirici olduklarına vurgu yapan Başkan Yücebaş" Kentimizde futbola olan büyük özlemi mega futbolcuları şehrimize davet ettik. Bunlarla beraber futbol turnuvaları ile büyük bir kaynaşma etkinliğini yaptık.
Küresünniler Derneği aktivistleri olarak, kültür ve geleneklerimizin gereği yardım kampanyalarımızla birçok insanımıza yardım eli uzattık.
Potansiyeli büyük yelpazesi geniş bir STK'yız. Zaman, zaman şiir ve komposizyon proğramlarımızda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı eğitime odaklayarak eğitime destek vermeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber