AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Belli Oldu

Van Haber 22.09.2023 - 20:11, Güncelleme: 22.09.2023 - 20:26
 

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Belli Oldu

Uzun zamandır belirsizliği süren AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığına Erdal Baran atanmıştır.

Belediye Başkan aday adaylığı için istifa eden Mehmet Nuri Başdinç’in yerine Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Baran atandı. AK Parti Genel Merkez’inde uzun mülakatların ardında Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in imzasıyla yeni ilçe başkanı olan Erdal Baran’ın ataması teşkilatla büyük sevinçle karşılandı. Çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Baran’ın daha önceki saha çalışmaları göz doldururken, taraflı taraflı herkesin büyük sevgisine de mazhar olmuştu.
Uzun zamandır belirsizliği süren AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığına Erdal Baran atanmıştır.

Belediye Başkan aday adaylığı için istifa eden Mehmet Nuri Başdinç’in yerine Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Baran atandı.

AK Parti Genel Merkez’inde uzun mülakatların ardında Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in imzasıyla yeni ilçe başkanı olan Erdal Baran’ın ataması teşkilatla büyük sevinçle karşılandı.

Çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Baran’ın daha önceki saha çalışmaları göz doldururken, taraflı taraflı herkesin büyük sevgisine de mazhar olmuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber