AK Parti Tuşba Aday Adayı Burhan Aytin: Temayül Yoklaması Çok Verimli Geçti

Van Haber 27.11.2023 - 11:56, Güncelleme: 27.11.2023 - 17:15
 

AK Parti Tuşba Aday Adayı Burhan Aytin: Temayül Yoklaması Çok Verimli Geçti

31 Mart yerel seçimin ilk ayağı olan Temayül Yoklaması, tüm ilde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

  31 Mart yerel seçimin ilk ayağı olan Temayül Yoklaması, tüm ilde eş zamanlı olarak gerçekleşti.   AK Parti Tuşba Belediyesi Başkan Aday Adayı Burhan Aytin, teşkilat temayül yoklamasında güzel bir teveccüh aldığını belirterek," Güzel yarınlar bizi bekliyor" dedi. 31 Mart 2024 yerel seçim kapsamında  aday adayların  kıyasıya yarıştığı temayül yoklamasında memnun kaldığını söyleyen Tuşba Aday Adayı Burhan Aytin "   İlçemizin hizmetine talip olarak, teşkilat yoklamasında, birbirinden değerli yol arkadaşlarımızın şahsıma gösterdiği teveccüh oldukça mutlu etti. Yerel seçimin ilk ayağını başarıyla tamamladık. Geriye kalan süreçte de en iyi çalışma ve projelerimizi sunarak, Tuşba ilçemizin gelecek yarınlarını kurtarmak hedefimizdir. Şahsıma yoğun ilgi alaka gösteren Tuşba İlçe teşkilatına ve AK Parti Van İl Başkanlığı'na teşekkür ediyorum " dedi.   Van haber yerelvanhaber Van haberleri 
31 Mart yerel seçimin ilk ayağı olan Temayül Yoklaması, tüm ilde eş zamanlı olarak gerçekleşti.
 
31 Mart yerel seçimin ilk ayağı olan Temayül Yoklaması, tüm ilde eş zamanlı olarak gerçekleşti.
 
AK Parti Tuşba Belediyesi Başkan Aday Adayı Burhan Aytin, teşkilat temayül yoklamasında güzel bir teveccüh aldığını belirterek," Güzel yarınlar bizi bekliyor" dedi.
31 Mart 2024 yerel seçim kapsamında  aday adayların  kıyasıya yarıştığı temayül yoklamasında memnun kaldığını söyleyen Tuşba Aday Adayı Burhan Aytin "
 
İlçemizin hizmetine talip olarak, teşkilat yoklamasında, birbirinden değerli yol arkadaşlarımızın şahsıma gösterdiği teveccüh oldukça mutlu etti. Yerel seçimin ilk ayağını başarıyla tamamladık. Geriye kalan süreçte de en iyi çalışma ve projelerimizi sunarak, Tuşba ilçemizin gelecek yarınlarını kurtarmak hedefimizdir. Şahsıma yoğun ilgi alaka gösteren Tuşba İlçe teşkilatına ve AK Parti Van İl Başkanlığı'na teşekkür ediyorum " dedi.
 
Van haber yerelvanhaber Van haberleri 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber