AK Parti Seçim Startı Verdi

Siyaset 08.02.2024 - 21:17, Güncelleme: 08.02.2024 - 21:17
 

AK Parti Seçim Startı Verdi

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Emre Güray ve AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’ın birer konuşma yaptığı tanıtım toplantısında 13 ilçenin belediye başkan adayı tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı.

Edremit ilçesinde bulunan uygulama oteli toplantı salonunda büyük bir coşkuyla başlayan ve toplantı sonuna kadar süren aday tanıtım toplantısına Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yard. Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekillerimiz Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, İl Başkanımız Emre Güray, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Abdulahat Arvas, MKYK üyeleri, 27.Dönem milletvekilimiz İrfan Kartal, Osman Gülaçar, il yürütme ve Yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe teşkilatları ve çok sayıda partililer katıldı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri için daha önce Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ismi açıklanan Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Abdulahat Arvas sonrası on üç ilçe belediye başkan adayı da belli oldu. İl Başkanı Emre Güray ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’ın ardından bir konuşma yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz 1 Nisan sabahı Van'da büyük zaferi coşkuyla kutlayacağız dedi. Daha sonra sırasıyla Bahçesaray Belediye Başkan Adayı Remzi Orhan, Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş, Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım, Çatak Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Şeylan, Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, Erciş Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, Gevaş Belediye Başkan Adayı Murat Sezer, Gürpınar Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge,Muradiye Belediye Başkan Adayı Yıldırım Eyyubi Mehmetağaoğlu, Özalp Belediye Başkan Adayı Atakan Gönülçeken, Saray Belediye Başkan Adayı Mehmet Çelebi,  Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas sahneye çıkarak teşkilat mensuplarını selamladı. Program çekilen toplu hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Emre Güray ve AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’ın birer konuşma yaptığı tanıtım toplantısında 13 ilçenin belediye başkan adayı tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı.

Edremit ilçesinde bulunan uygulama oteli toplantı salonunda büyük bir coşkuyla başlayan ve toplantı sonuna kadar süren aday tanıtım toplantısına Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yard. Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekillerimiz Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, İl Başkanımız Emre Güray, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Abdulahat Arvas, MKYK üyeleri, 27.Dönem milletvekilimiz İrfan Kartal, Osman Gülaçar, il yürütme ve Yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe teşkilatları ve çok sayıda partililer katıldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri için daha önce Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ismi açıklanan Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Abdulahat Arvas sonrası on üç ilçe belediye başkan adayı da belli oldu.

İl Başkanı Emre Güray ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’ın ardından bir konuşma yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz 1 Nisan sabahı Van'da büyük zaferi coşkuyla kutlayacağız dedi.

Daha sonra sırasıyla Bahçesaray Belediye Başkan Adayı Remzi Orhan, Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş, Çaldıran Belediye Başkan Adayı Ferman Yıldırım, Çatak Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Şeylan, Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, Erciş Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, Gevaş Belediye Başkan Adayı Murat Sezer, Gürpınar Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge,Muradiye Belediye Başkan Adayı Yıldırım Eyyubi Mehmetağaoğlu, Özalp Belediye Başkan Adayı Atakan Gönülçeken, Saray Belediye Başkan Adayı Mehmet Çelebi,  Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas sahneye çıkarak teşkilat mensuplarını selamladı.

Program çekilen toplu hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber