AK Parti Kadın Kolları Siyaset Akademisi Toplantısı Yapıldı

Siyaset 04.02.2024 - 18:36, Güncelleme: 04.02.2024 - 18:46
 

AK Parti Kadın Kolları Siyaset Akademisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen siyaset akademisinde sertifika almaya hak kazanan Kadınlara yönelik toplantıya İl ve ilçe Kadın Kolları başkanları ve teşkilat mensubu kadınlar, İl Başkan Yardımcıları ve Belediye Başkanları da katıldı.

478 Kadın Kolları üyesine sertifikaları İl Başkanımız Emre Güray, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Abdulahat Arvas, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas tarafından takdim edildi. İl Başkanımız Emre Güray toplantıda yaptığı konuşmasında " Siyaset Akademisi benim için ayrı bir önem taşıyor. Daha önce yaptığımız çalışmalar neticesinde Siyaset Akademisinde Türkiye 3.sü olarak ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştık. Yerel seçimlere yaklastığımız bugünlerde gece gündüz demeden çalışıyoruz ve aralıksız olarak sahada halkımızla bir araya gelerek onların dertlerini sıkıntılarını dinleyip çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Siz AK kadınların yaptığı çalışmalar bizzat şahsım ve teşkilatımızca takdirle karşılanmaktadır. Sizlerin çalışmaları bizlere güç vermektedir. Allah hepinizden razı olsun teşekkür ediyorum. Allah izin verirse 7 Şubat Çarşamba günü Aday Tanıtım Programında teşkilatımızla buluşarak İlçe Belediye Başkan Adaylarımızı kamuoyuna duyuracağız. 31 Mart 2024 Seçimleri için hazırız, Kararlıyız ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise yaptığı konuşmada " Görevin kendilerine tevdi edildiğinden beri sürekli olarak sahada seçmenlerimizle birlikteyiz. İnşallah Van teşkilatı olarak çok çalışıp hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerimizin tümünü evelAllah kazanacağız. Allah bizi halkımıza ve Cumhurbaşkanımıza karşı mahçup etmesin dedi.   İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ise Siyasette biz kadınların yeri başkadır. Bizler hem anne olarak evimizi hem siyasetçi olarak sahayı boş bırakmıyoruz. Bugün de 478 Kadın Kolları Teşkilat mensubuna eğitim sonucunda sertifikalarını vereceğimiz için çok mutluyuz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Genel Merkez Kadın kolları MYK Ar-Ge Birim Başkanı Züleyha Karademir'e Genel Merkez Kadın Kolları yönetim kurulu MKYK üyesi Dora Kübra Yılmaz'a İl Başkanımız Emre Güray'a Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdulahat Arvas'a, Cumhurbaşkanı başdanışmanı Sayın Gülşen Orhan ve Belediye Başkanlarımıza ve tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımı sunarım dedi. Toplantı sertifika dağıtım töreninden sonra bitti. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber -Yerel Haberler  
AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen siyaset akademisinde sertifika almaya hak kazanan Kadınlara yönelik toplantıya İl ve ilçe Kadın Kolları başkanları ve teşkilat mensubu kadınlar, İl Başkan Yardımcıları ve Belediye Başkanları da katıldı.

478 Kadın Kolları üyesine sertifikaları İl Başkanımız Emre Güray, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Abdulahat Arvas, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas tarafından takdim edildi. İl Başkanımız Emre Güray toplantıda yaptığı konuşmasında " Siyaset Akademisi benim için ayrı bir önem taşıyor.

Daha önce yaptığımız çalışmalar neticesinde Siyaset Akademisinde Türkiye 3.sü olarak ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştık. Yerel seçimlere yaklastığımız bugünlerde gece gündüz demeden çalışıyoruz ve aralıksız olarak sahada halkımızla bir araya gelerek onların dertlerini sıkıntılarını dinleyip çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Siz AK kadınların yaptığı çalışmalar bizzat şahsım ve teşkilatımızca takdirle karşılanmaktadır. Sizlerin çalışmaları bizlere güç vermektedir. Allah hepinizden razı olsun teşekkür ediyorum. Allah izin verirse 7 Şubat Çarşamba günü Aday Tanıtım Programında teşkilatımızla buluşarak İlçe Belediye Başkan Adaylarımızı kamuoyuna duyuracağız. 31 Mart 2024 Seçimleri için hazırız, Kararlıyız ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise yaptığı konuşmada

" Görevin kendilerine tevdi edildiğinden beri sürekli olarak sahada seçmenlerimizle birlikteyiz. İnşallah Van teşkilatı olarak çok çalışıp hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerimizin tümünü evelAllah kazanacağız. Allah bizi halkımıza ve Cumhurbaşkanımıza karşı mahçup etmesin dedi.

 

İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ise Siyasette biz kadınların yeri başkadır.

Bizler hem anne olarak evimizi hem siyasetçi olarak sahayı boş bırakmıyoruz. Bugün de 478 Kadın Kolları Teşkilat mensubuna eğitim sonucunda sertifikalarını vereceğimiz için çok mutluyuz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Genel Merkez Kadın kolları MYK Ar-Ge Birim Başkanı Züleyha Karademir'e Genel Merkez Kadın Kolları yönetim kurulu MKYK üyesi Dora Kübra Yılmaz'a İl Başkanımız Emre Güray'a Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdulahat Arvas'a, Cumhurbaşkanı başdanışmanı Sayın Gülşen Orhan ve Belediye Başkanlarımıza ve tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımı sunarım dedi. Toplantı sertifika dağıtım töreninden sonra bitti.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber -Yerel Haberler

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber