AK Parti İzmir Adayı Bursalı: Bunlar Rozet Atatürkçüsü"

Van Haber 10.05.2023 - 17:59, Güncelleme: 10.05.2023 - 17:59
 

AK Parti İzmir Adayı Bursalı: Bunlar Rozet Atatürkçüsü"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, Buca’daki dev Atatürk büstünün önünde CHP’li rozet Atatürkçülere gönderme yaptı.

Vanhaber/Yerelvanhaber Buca’da AK Partili Belediye Başkanı Cemil Şeboy döneminde yapılan 42 metrelik dünyanın tek parça ilk 10 büstünden biri olan Büst için dönemin CHP’li belediye meclis üyeleri ret oyu vermiş, AK Partili Meclis üyelerinin oylarıyla büst yapımına onay çıkmıştı. Bugün de CHP’li belediyelerin yeterli bakım yapmamasından ötürü bakımsızlıktan dökülen büst önünde açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bursalı şunları söyledi: “Sözde Atatürkçü CHP’li belediyeler, AK Partili belediyeler zamanında yapılan ve CHP’li belediye meclis üyelerinin ret oyuna rağmen kabul edilen dünya literatürüne girmiş Atatürk büstü, bugün maalesef yine CHP’li belediyelerin ilgisizliğinden dolayı bakımsızlıktan dökülüyor. Özde değil sözde Atatürkçüler hepimizin ortak değeri Atatürk üzerinden İzmir ve toplumu bölmeye çalışarak rozet Atatürkçüsü olduklarını bir kez daha ispat ettiler. AK Partili belediye başkanı Sayın Cemil Şeboy döneminde yapılan Atatürk Büstümüz ilgisizlikten bakımsız halde. Ama çok az kaldı. 14 Mayıs’ta önce İzmir’de ve Türkiye genelinde aldığımız oylarla daha sonra da 2024 yerel seçimlerinde önce Buca ve İzmir Büyükşehir Belediye seçimlerinde Ak Parti olarak elde edeceğimiz sonuçlarla, CHP’nin çeyrek 100 yıllık algı siyasetine , hizmetsizlik siyasetine son vereceğiz”
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, Buca’daki dev Atatürk büstünün önünde CHP’li rozet Atatürkçülere gönderme yaptı.

Vanhaber/Yerelvanhaber

Buca’da AK Partili Belediye Başkanı Cemil Şeboy döneminde yapılan 42 metrelik dünyanın tek parça ilk 10 büstünden biri olan Büst için dönemin CHP’li belediye meclis üyeleri ret oyu vermiş, AK Partili Meclis üyelerinin oylarıyla büst yapımına onay çıkmıştı. Bugün de CHP’li belediyelerin yeterli bakım yapmamasından ötürü bakımsızlıktan dökülen büst önünde açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bursalı şunları söyledi: “Sözde Atatürkçü CHP’li belediyeler, AK Partili belediyeler zamanında yapılan ve CHP’li belediye meclis üyelerinin ret oyuna rağmen kabul edilen dünya literatürüne girmiş Atatürk büstü, bugün maalesef yine CHP’li belediyelerin ilgisizliğinden dolayı bakımsızlıktan dökülüyor. Özde değil sözde Atatürkçüler hepimizin ortak değeri Atatürk üzerinden İzmir ve toplumu bölmeye çalışarak rozet Atatürkçüsü olduklarını bir kez daha ispat ettiler.

AK Partili belediye başkanı Sayın Cemil Şeboy döneminde yapılan Atatürk Büstümüz ilgisizlikten bakımsız halde. Ama çok az kaldı. 14 Mayıs’ta önce İzmir’de ve Türkiye genelinde aldığımız oylarla daha sonra da 2024 yerel seçimlerinde önce Buca ve İzmir Büyükşehir Belediye seçimlerinde Ak Parti olarak elde edeceğimiz sonuçlarla, CHP’nin çeyrek 100 yıllık algı siyasetine , hizmetsizlik siyasetine son vereceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber