AK Parti İpekyolu Teşkilatı Türkiye’de Bir İlke İmza Attı

Van Haber 28.10.2023 - 20:20, Güncelleme: 28.10.2023 - 20:20
 

AK Parti İpekyolu Teşkilatı Türkiye’de Bir İlke İmza Attı

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yaptığı bir hamleyle Türkiye’de şimdiye kadar olmayanı Van’da başardı.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Selimbey ve Halilağa mahallelerinde “Mahalle Başkanlığı Ofisi” açarak,siyasette yeni bir dönemi başlattı. Kentin her karış toprağında etkin bir siyaset yapmak isteyen Başkan Kuşan, yerel seçimlere doğru ilerken yeni bir atak geliştirdi. “Mahalle Başkanlığı Ofisi” açılışında kentin planlı  bir siyaset düzeninde geçeceğinin mesajı verdi. Kuşan açılışta yaptığı konuşmasında” önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan mahalli yerel yönetimler seçimleri için parti olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizde seçim büroları açıyoruz. Selim bey Halilağa Mahallesinde açtığımız seçim bürosu hayırlı olsun" dedi. Kuşan konuşmasında, "Bugün AK Partimizin Selimbey ve Halilağa Mahallesinde yer alan seçim ofisimizin açılışını büyük bir coşkuyla hep birlikte gerçekleştirdik. Güler yüzleri ve muhabbetleriyle bizleri ağırlayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyoruz. Seçim ofisimiz hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye Yüzyılı için doğru zamanda doğru adımlarla yola devam" dedi.   Kuşan görevi devraldıktan sonra Van adına ilçemiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz konuşmasını şöyle sürdürdüren İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan, "AK Partinin kalesi olan  İpekyolu ilçesi Selimbey ve Halilağa Mahallesinde dava arkadaşlarımızla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Teşkilat mensuplarımız ve Belediye Başkanlarımızla güzel bir buluşma oldu. Doğru adımlarla, doğru adımlarla zafere doğru" dedi. Açılışın ardından Selimbey ve Halilağa Mahallesinde gezilerde bulunuldu. HABER /HAMZA BARAN
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yaptığı bir hamleyle Türkiye’de şimdiye kadar olmayanı Van’da başardı.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Selimbey ve Halilağa mahallelerinde “Mahalle Başkanlığı Ofisi” açarak,siyasette yeni bir dönemi başlattı.

Kentin her karış toprağında etkin bir siyaset yapmak isteyen Başkan Kuşan, yerel seçimlere doğru ilerken yeni bir atak geliştirdi. “Mahalle Başkanlığı Ofisi” açılışında kentin planlı  bir siyaset düzeninde geçeceğinin mesajı verdi.

Kuşan açılışta yaptığı konuşmasında” önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan mahalli yerel yönetimler seçimleri için parti olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizde seçim büroları açıyoruz. Selim bey Halilağa Mahallesinde açtığımız seçim bürosu hayırlı olsun" dedi.

Kuşan konuşmasında, "Bugün AK Partimizin Selimbey ve Halilağa Mahallesinde yer alan seçim ofisimizin açılışını büyük bir coşkuyla hep birlikte gerçekleştirdik. Güler yüzleri ve muhabbetleriyle bizleri ağırlayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyoruz. Seçim ofisimiz hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye Yüzyılı için doğru zamanda doğru adımlarla yola devam" dedi.

 

Kuşan görevi devraldıktan sonra Van adına ilçemiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz konuşmasını şöyle sürdürdüren İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan, "AK Partinin kalesi olan  İpekyolu ilçesi Selimbey ve Halilağa Mahallesinde dava arkadaşlarımızla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Teşkilat mensuplarımız ve Belediye Başkanlarımızla güzel bir buluşma oldu. Doğru adımlarla, doğru adımlarla zafere doğru" dedi.

Açılışın ardından Selimbey ve Halilağa Mahallesinde gezilerde bulunuldu.

HABER /HAMZA BARAN

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber