AK PARTİ İPEKYOLU MAHALLE BAŞKANLARINA SERTİFİKA VERDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 17:23, Güncelleme: 19.03.2021 - 17:23
 

AK PARTİ İPEKYOLU MAHALLE BAŞKANLARINA SERTİFİKA VERDİ

Teşkilat çalışmalarını kesintisiz sürdüren AK Parti Van İl Başkanlığı, İpekyolu İlçesinde mahalle başkanlarına görev belgelerini vererek parti çalışmalarına hız verdi. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanlığından İpekyolu ilçesinde görev alacak mahalle başkanları bir araya gelerek görev belgelerini verdi.AK Parti Van İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen 'Mahalle Başkanları sertifika toplantısına, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Teşkilat Başkanı Emre Güray, İpekyolu İlçe Koordinatörü Halil Sevimli, İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ile görev alacak mahalle başkanları katıldı.Mahalle Başkanlarına görev yetki belgelerinin verildiği toplantıda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken bu yolda en fazla önemsedikleri birimin mahalle başkanlıkları olduğunu söyledi. Mahalle Başkanlarına görevlerinin ilk defa belgeli bir şekilde sunulduğunu belirten Kayhan Türkmenoğlu, "Bizler mahalle başkanlarını çok önemsiyoruz. Çünkü mahalleyi en iyi bilen, sorun ve sıkıntıları en iyi analiz eden sizlersiniz. Mahalle Başkanları, sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mahallede ki siyasi temsilcisidir. Bu nedenle AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşlarımıza aktarmak Mahalle Başkanlarımızın asli görevidir. Görevimiz zor ve meşakkatlidir. Sadakat içinde ben, sen demeden; büyük bir azimle çalışarak başarı çıtamızı yükseltmeliyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hep birlikte omuz vermeliyiz. Dünyada benzerine az rastlanan büyük bir siyasi ve hizmet hareketiyiz. Partimizin kurulduğu günden bu yana büyük reform ve yenilikler yaparak dünya mazlumların ümidi olduk. AK Parti teşkilatları olarak, davamıza yakışır hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın gönlüne dokunmak, hepimizin özverili gayretleri ile mümkün olacaktır. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyor, saha çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 24 Mart 2021 tarihinde Ankara’da büyük kongremizi liderimiz öncülüğünde yapacağız. Mahalle başkanlarımızı da bu vesileyle kongremize davet etmiş olalım. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum" dedi.Mahalle Başkanları toplantısı, görev sertifikaların verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


Teşkilat çalışmalarını kesintisiz sürdüren AK Parti Van İl Başkanlığı, İpekyolu İlçesinde mahalle başkanlarına görev belgelerini vererek parti çalışmalarına hız verdi.


AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanlığından İpekyolu ilçesinde görev alacak mahalle başkanları bir araya gelerek görev belgelerini verdi.
AK Parti Van İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen 'Mahalle Başkanları sertifika toplantısına, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Teşkilat Başkanı Emre Güray, İpekyolu İlçe Koordinatörü Halil Sevimli, İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ile görev alacak mahalle başkanları katıldı.
Mahalle Başkanlarına görev yetki belgelerinin verildiği toplantıda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken bu yolda en fazla önemsedikleri birimin mahalle başkanlıkları olduğunu söyledi.


Mahalle Başkanlarına görevlerinin ilk defa belgeli bir şekilde sunulduğunu belirten Kayhan Türkmenoğlu, "Bizler mahalle başkanlarını çok önemsiyoruz. Çünkü mahalleyi en iyi bilen, sorun ve sıkıntıları en iyi analiz eden sizlersiniz. Mahalle Başkanları, sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mahallede ki siyasi temsilcisidir. Bu nedenle AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşlarımıza aktarmak Mahalle Başkanlarımızın asli görevidir. Görevimiz zor ve meşakkatlidir. Sadakat içinde ben, sen demeden; büyük bir azimle çalışarak başarı çıtamızı yükseltmeliyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hep birlikte omuz vermeliyiz. Dünyada benzerine az rastlanan büyük bir siyasi ve hizmet hareketiyiz. Partimizin kurulduğu günden bu yana büyük reform ve yenilikler yaparak dünya mazlumların ümidi olduk. AK Parti teşkilatları olarak, davamıza yakışır hizmetler yapmak ve vatandaşlarımızın gönlüne dokunmak, hepimizin özverili gayretleri ile mümkün olacaktır. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyor, saha çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 24 Mart 2021 tarihinde Ankara’da büyük kongremizi liderimiz öncülüğünde yapacağız. Mahalle başkanlarımızı da bu vesileyle kongremize davet etmiş olalım. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum" dedi.
Mahalle Başkanları toplantısı, görev sertifikaların verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber