AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı'nda Mahalle Başkanları ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Van Haber 11.10.2023 - 21:35, Güncelleme: 11.10.2023 - 21:35
 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı'nda Mahalle Başkanları ile İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti İpekyolu İlçe binasında Mahalle Başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.

  Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Yardımcı Sinan Demir'in öncülüğünde gerçekleşen Mahalle Başkanları Toplantısında 2024 Yerel Seçim çalışmalarının önemi ve AK Belediyeciliğin hizmetleri hakkında istişarelerde bulunuldu.   Uzun süren toplantıda Konuşan İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Demir" İlimizin en büyük ilçelerinden biri olan aynı zamanda bizler için büyük önem taşıyan İpekyolu'nda başarı bizim kırmızı çizgimizdir. Bizler teşkilat olarak, tecrübeli başkanımız Yavuz Kuşan öncülüğünde birlik be beraberlik içinde yerel seçimde tarih yazacağız.  Siz kıymetli Mahalle Başkanları olarak, önemli görevler düşmektedir. Herkes kendi mahallesinde teşkilat ruhu içinde elinden geldiğince profesyonel çalışması gerekir.   İnanmak başarmanın yarısıdır" diyen İlçe Başkan Yardımcısı Demir,  yapılan toplantının partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diler, bu önemli toplantıya katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.   HABER: HAMZA BARAN
AK Parti İpekyolu İlçe binasında Mahalle Başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.
 
Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Yardımcı Sinan Demir'in öncülüğünde gerçekleşen Mahalle Başkanları Toplantısında 2024 Yerel Seçim çalışmalarının önemi ve AK Belediyeciliğin hizmetleri hakkında istişarelerde bulunuldu.
 
Uzun süren toplantıda Konuşan İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Demir" İlimizin en büyük ilçelerinden biri olan aynı zamanda bizler için büyük önem taşıyan İpekyolu'nda başarı bizim kırmızı çizgimizdir. Bizler teşkilat olarak, tecrübeli başkanımız Yavuz Kuşan öncülüğünde birlik be beraberlik içinde yerel seçimde tarih yazacağız.
 Siz kıymetli Mahalle Başkanları olarak, önemli görevler düşmektedir. Herkes kendi mahallesinde teşkilat ruhu içinde elinden geldiğince profesyonel çalışması gerekir.
 
İnanmak başarmanın yarısıdır" diyen İlçe Başkan Yardımcısı Demir,  yapılan toplantının partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diler, bu önemli toplantıya katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
 
HABER: HAMZA BARAN

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber