AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan: Katılımdan son derece memnun kaldık

Van Haber 27.11.2023 - 10:51, Güncelleme: 27.11.2023 - 10:51
 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan: Katılımdan son derece memnun kaldık

AK Parti’nin aday belirleme sürecindeki önemli süreçlerinden biri olan temayül yoklaması, 81 ilde bugün gerçekleştirildi. Van’da gerçekleştirilen yoklamanın ardından konuşan İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, “31 Mart seçimleri öncesi önemli bir kavşağı daha geride bıraktık. Temayüldeki heyecan gösteriyor ki AK Parti Van’da belediyeleri kazanacak” dedi.

  Ak Parti Van teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için teşkilat temayül yoklaması yaptı. İMKB Anadolu Lisesi’nde saat 10.00’da başlayan ve 16.00’ya kadar devam eden temayül yoklamasında il, ilçe teşkilat üyeleri belediye başkanı aday adayları için sandık başına giderek elektronik ortamda oy kullandı. “TEMAYÜLLER ADAY BELİRLEME SÜRECİNİN EN ÖNEMLİ SACAYAĞINI OLUŞTURUYOR” Temayül yoklamasının ardından konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, “Bugün evimiz, yuvamız olan AK Parti, 80 ilde olduğu gibi Van’da da büyük bir heyecan yaşadı. Temayüle çok yoğun bir ilgi olduğunu gördük. İpekyolu özelinde ise gerçekten rekor bir katılım gerçekleşti diyebiliriz. Van’ın en büyük ilçesi olan ve seçimlerde hayati öneme sahip olan ilçemizde adaylık için birbirinden kıymetli isimler için parti üyelerimiz oy kullandı. Katılımdan son derece memnun kaldık. Buradan çıkan sonuçları hem bizler hem de genel merkezimiz çok önemsiyor. Temayüller aday belirleme sürecinin en önemli sacayağını oluşturuyor. 31 Mart seçimleri öncesi önemli bir kavşağı daha geride bıraktık. Temayüldeki heyecan gösteriyor ki AK Parti Van’da belediyeleri kazanacak. Yapılan yoklama Van’ımız için, ülkemiz için hayırlısı olsun. İpekyolu özelinde gelip oy kullanan, teveccüh gösteren, bizleri yalnız bırakmayan bütün partililerimize, hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Van haber yerelvanhaber Van haberleri 
AK Parti’nin aday belirleme sürecindeki önemli süreçlerinden biri olan temayül yoklaması, 81 ilde bugün gerçekleştirildi. Van’da gerçekleştirilen yoklamanın ardından konuşan İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, “31 Mart seçimleri öncesi önemli bir kavşağı daha geride bıraktık. Temayüldeki heyecan gösteriyor ki AK Parti Van’da belediyeleri kazanacak” dedi.

 

Ak Parti Van teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için teşkilat temayül yoklaması yaptı. İMKB Anadolu Lisesi’nde saat 10.00’da başlayan ve 16.00’ya kadar devam eden temayül yoklamasında il, ilçe teşkilat üyeleri belediye başkanı aday adayları için sandık başına giderek elektronik ortamda oy kullandı.

“TEMAYÜLLER ADAY BELİRLEME SÜRECİNİN EN ÖNEMLİ SACAYAĞINI OLUŞTURUYOR”

Temayül yoklamasının ardından konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, “Bugün evimiz, yuvamız olan AK Parti, 80 ilde olduğu gibi Van’da da büyük bir heyecan yaşadı. Temayüle çok yoğun bir ilgi olduğunu gördük. İpekyolu özelinde ise gerçekten rekor bir katılım gerçekleşti diyebiliriz. Van’ın en büyük ilçesi olan ve seçimlerde hayati öneme sahip olan ilçemizde adaylık için birbirinden kıymetli isimler için parti üyelerimiz oy kullandı. Katılımdan son derece memnun kaldık. Buradan çıkan sonuçları hem bizler hem de genel merkezimiz çok önemsiyor. Temayüller aday belirleme sürecinin en önemli sacayağını oluşturuyor. 31 Mart seçimleri öncesi önemli bir kavşağı daha geride bıraktık. Temayüldeki heyecan gösteriyor ki AK Parti Van’da belediyeleri kazanacak. Yapılan yoklama Van’ımız için, ülkemiz için hayırlısı olsun. İpekyolu özelinde gelip oy kullanan, teveccüh gösteren, bizleri yalnız bırakmayan bütün partililerimize, hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Van haber yerelvanhaber Van haberleri 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber