AK Parti İpekyolu Aday Aday Bayer Engellileri Unutmadı

Gündem 02.12.2023 - 15:32, Güncelleme: 02.12.2023 - 15:32
 

AK Parti İpekyolu Aday Aday Bayer Engellileri Unutmadı

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı Sercan Bayer Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

İpekyolu Başkan Aday Adayı Sercan Bayer’i Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Bayer, ““Öncelikle her birimiz engelli adayıyız. Bunu unutmayacağız. Cenab-ı Allah bizlerin kalbine bakar. İnsan eşrefi mahlûkat olarak saygın bir varlıktır. Özel kardeşlerimiz için ayrı bir hassasiyet göstermek de vazifemizdir. Büyükşehir Belediyesi olarak, kentte birçok proje ve hizmet gerçekleştiriyoruz. Ve özel bireylerimizi de düşünerek hareket ediyoruz” ifadelerine yer verdi. van haber yerelvanhaber van haberleri yerel haberler
AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı Sercan Bayer Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü’nü ziyaret etti.


İpekyolu Başkan Aday Adayı Sercan Bayer’i Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.


Ziyarette konuşan Bayer, ““Öncelikle her birimiz engelli adayıyız. Bunu unutmayacağız. Cenab-ı Allah bizlerin kalbine bakar. İnsan eşrefi mahlûkat olarak saygın bir varlıktır. Özel kardeşlerimiz için ayrı bir hassasiyet göstermek de vazifemizdir.

Büyükşehir Belediyesi olarak, kentte birçok proje ve hizmet gerçekleştiriyoruz. Ve özel bireylerimizi de düşünerek hareket ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

van haber yerelvanhaber van haberleri yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber