AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duran'dan Yerelvanhaber'e Ziyaret

Gündem 21.10.2022 - 22:26, Güncelleme: 21.10.2022 - 22:26
 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duran'dan Yerelvanhaber'e Ziyaret

AK Parti Van İl Kadı Kolları Başkanı Havva Duran, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Yerelvanhaber İmtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

AK Parti Van İl Kadı Kolları Başkanı Havva Duran, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Yerelvanhaber İmtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti. AK Parti Van İl Kadın Kollları Başkanı Havva Duran, yönetim kurulu üyeleriyle beraber 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde Yerelvanhaber imtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu söyleyen Başkan Duaran" Yağmur Kar demeden sürekli olayları gözleyerek, tespit ederek halkımıza tüm gerçekleriyle duyuruyorsunuz. İcra ettiğiniz cansiperane çalışma takdire şayandır. Yağtığınız işi bizler çok ömesiyoruz. İşinin ehli,gerçekten kaleminizle tüm hemşehrilerimizi doğru bilgilendirdiğiniz için teşkilatlarım adına sizlere teşekkür ediyorum.  Bizde bu vesileyle AK Parti olarak 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nüzü  kutlayalım, sizlerle muhabbet edelim, varsa üzerimize düşen yapabileceğimiz her zaman yanınnızdayız. Bu minvalde sizlerin ve  çalışma arkadaşlarınızın  gününü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum diye konuştu.   Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Uğurlu" Bu özel günümüzde bizleri hatırlayarak yönetim kurulu üyelerinizle bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman memleketimize doğru haberleri yazmaya şeffaf ve ilkeli duruşumuzla örnek olmaya devam edceğiz" dedi.
AK Parti Van İl Kadı Kolları Başkanı Havva Duran, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Yerelvanhaber İmtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

AK Parti Van İl Kadı Kolları Başkanı Havva Duran, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle haber " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yerelvan haber İmtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.
AK Parti Van İl Kadın Kollları Başkanı Havva Duran, yönetim kurulu üyeleriyle beraber 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde haber " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yerelvan haber imtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.


Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu söyleyen Başkan Duaran" Yağmur Kar demeden sürekli olayları gözleyerek, tespit ederek halkımıza tüm gerçekleriyle duyuruyorsunuz. İcra ettiğiniz cansiperane çalışma takdire şayandır. Yağtığınız işi bizler çok ömesiyoruz. İşinin ehli,gerçekten kaleminizle tüm hemşehrilerimizi doğru bilgilendirdiğiniz için teşkilatlarım adına sizlere teşekkür ediyorum.
 Bizde bu vesileyle AK Parti olarak 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nüzü  kutlayalım, sizlerle muhabbet edelim, varsa üzerimize düşen yapabileceğimiz her zaman yanınnızdayız. Bu minvalde sizlerin ve  çalışma arkadaşlarınızın  gününü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum diye konuştu.

 

Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Uğurlu" Bu özel günümüzde bizleri hatırlayarak yönetim kurulu üyelerinizle bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman memleketimize doğru haberleri yazmaya şeffaf ve ilkeli duruşumuzla örnek olmaya devam edceğiz" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber