AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas Belediye Başkan Adaylığı İçin İstifa etti.

Van Haber 13.11.2023 - 10:34, Güncelleme: 13.11.2023 - 10:34
 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas Belediye Başkan Adaylığı İçin İstifa etti.

AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Tuşba ilçesinden Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

  AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı olarak 5 yıldır görev yaptığını belirten Süleyman Oflas “Tuşba  belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmak için istifa ettim. Kendi memleketimde kendi insanlarımıza bilgilerimi ve tecrübelerimi daha aktif hizmete dönüştürmek için aday adaylığı başvurusunda bulunacağım” dedi.   Oflas açıklamasının devamında: Saygıdeğer Hemşerilerim,   Türkiye Yüzyıl’ının ilk yerel seçimleri için büyük bir heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Van il Başkan Yardımcılığı görevimden Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere istifa ediyorum. Bu kararı, doğup büyüdüğüm Tuşba ilçeme hizmet etme yolunda yeni bir adım atma niyetiyle almış bulunmaktayım. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği, Tuşba, Muradiye ve Çaldıran İlçe Koordinatörlükleri, 2018 Genel ve 2019 Yerel seçimlerde Tuşba SKM; 5 yıl boyunca da Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerimden edindiğim tecrübe ve mesleki deneyimle bu büyük göreve hazır olduğuma kanaat getirdim. İl Başkanlığı sürecinde kendisiyle çalışmaktan onur duyduğum Milletvekilimiz Sayın Kayhan Türkmenoğlu'na, enerjisi ve organize cephesiyle bizleri motive eden il Başkanımız Sayın Emre Güray'a, her daim bizlere öncülük etmiş olan Milletvekilimiz Sayın Burhan Kayatürk'e  yol göstericiliği ve babacan tavrıyla bizleri kucaklayan Sayın İrfan Kartal  ve Van'a hizmet etmiş tüm kıymetli eski milletvekillerimize, büyük bir şerefle birlikte siyaset yaptığım ve her birine ayrı değer verdiğim AK Parti İl Yönetimine, dinamizmi ve sinerjisiyle insanlarI motive eden Gençlik Kolları  İl Başkanımız Sayın Muhammed Çalağan,  Kadın Kollar İl Başkanımız Sayın Havva Duran'a ve tüm yöneticilerine; 13 İlçe Başkanımız ve Yönetimlerine,Belediye Başkanlarımıza, eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarına, partililere sonsuz teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  liderliğinde yapılacak olan Türkiye Yüzyıl’ının ilk yerel seçimlerinde; vizyoner, şeffaf, katılımcı, kucaklayıcı ve paylaşımcı bir belediyecilik anlayışı için adım atttığımız bu hayırlı yolculukta başta ailem olmak üzere akrabalarıma, dostlarıma, teşkilat mensuplarına ve tüm hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyorum. Tuşba'ya hizmet etmek için heyecan dolu bu yolculukta sizleri yanımda görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum. Van’ın en genç ilçesine büyük bir enerji ve dinamizm katmak ülküsüyle çıktığımız bu kutsal yolda aday adaylığımızın hayırlara vesile olmasını diler; hepinize sevgi saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.
AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Tuşba ilçesinden Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.
 
AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı olarak 5 yıldır görev yaptığını belirten Süleyman Oflas “Tuşba  belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmak için istifa ettim. Kendi memleketimde kendi insanlarımıza bilgilerimi ve tecrübelerimi daha aktif hizmete dönüştürmek için aday adaylığı başvurusunda bulunacağım” dedi.
 
Oflas açıklamasının devamında: Saygıdeğer Hemşerilerim,
 
Türkiye Yüzyıl’ının ilk yerel seçimleri için büyük bir heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Van il Başkan Yardımcılığı görevimden Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere istifa ediyorum.
Bu kararı, doğup büyüdüğüm Tuşba ilçeme hizmet etme yolunda yeni bir adım atma niyetiyle almış bulunmaktayım. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği, Tuşba, Muradiye ve Çaldıran İlçe Koordinatörlükleri, 2018 Genel ve 2019 Yerel seçimlerde Tuşba SKM; 5 yıl boyunca da Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerimden edindiğim tecrübe ve mesleki deneyimle bu büyük göreve hazır olduğuma kanaat getirdim.
İl Başkanlığı sürecinde kendisiyle çalışmaktan onur duyduğum Milletvekilimiz Sayın Kayhan Türkmenoğlu'na, enerjisi ve organize cephesiyle bizleri motive eden il Başkanımız Sayın Emre Güray'a, her daim bizlere öncülük etmiş olan Milletvekilimiz Sayın Burhan Kayatürk'e  yol göstericiliği ve babacan tavrıyla bizleri kucaklayan Sayın İrfan Kartal  ve Van'a hizmet etmiş tüm kıymetli eski milletvekillerimize, büyük bir şerefle birlikte siyaset yaptığım ve her birine ayrı değer verdiğim AK Parti İl Yönetimine, dinamizmi ve sinerjisiyle insanlarI motive eden Gençlik Kolları  İl Başkanımız Sayın Muhammed Çalağan,  Kadın Kollar İl Başkanımız Sayın Havva Duran'a ve tüm yöneticilerine; 13 İlçe Başkanımız ve Yönetimlerine,Belediye Başkanlarımıza, eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarına, partililere sonsuz teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  liderliğinde yapılacak olan Türkiye Yüzyıl’ının ilk yerel seçimlerinde; vizyoner, şeffaf, katılımcı, kucaklayıcı ve paylaşımcı bir belediyecilik anlayışı için adım atttığımız bu hayırlı yolculukta başta ailem olmak üzere akrabalarıma, dostlarıma, teşkilat mensuplarına ve tüm hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyorum. Tuşba'ya hizmet etmek için heyecan dolu bu yolculukta sizleri yanımda görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum.
Van’ın en genç ilçesine büyük bir enerji ve dinamizm katmak ülküsüyle çıktığımız bu kutsal yolda aday adaylığımızın hayırlara vesile olmasını diler; hepinize sevgi saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber