AK Parti Genel Merkezinde Van için konuşulan isimler!

Van Haber 02.04.2023 - 21:30, Güncelleme: 02.04.2023 - 22:05
 

AK Parti Genel Merkezinde Van için konuşulan isimler!

28. Dönem AK Parti genel merkezinde Milletvekili aday adayların kıyısıya verdiği mücadle sürerken Van için konuşulan isimlerde gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti Van Milletvekilleri online başvurularını gerçekleştirdikten kısa bir süre genel merkez mülakatları için Ankara yolunu tuttular. Kıyasıya verilen mülakatlardan sonra bir önceki dönem AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun 1. sıra Milletvekilliği için kesin gözüyle bakılıyor. Ardından teşkilat içi çalışmalarında ve partinin kuruluşundan bu yana koşulşuz AK Parti için çalışan isimler yavaş, yavaş ortaya çıkıyor. En çok konuşulan isimler: Havva Duran Yasemin Arvas Veysel Ürüm Celal Şevgin Çağatay Akyol Zahir Soğanda Abdullah Sadıksoy Ebubekir Kaçmaz Adnan Yörük Savaş Nurullah Kıyılık Muhammed Çalağan ve Mehmet Ali Bilgili olarak belirlenmesi olarak planlanmakta. Başkent'te konuşulanların arasında mevcut bakan veya bakanlık yapmış tecrübeli bir ismin Van için lokomaif olarak düşünüldüğü gelen bilgiler arasında.  
28. Dönem AK Parti genel merkezinde Milletvekili aday adayların kıyısıya verdiği mücadle sürerken Van için konuşulan isimlerde gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti Van Milletvekilleri online başvurularını gerçekleştirdikten kısa bir süre genel merkez mülakatları için Ankara yolunu tuttular. Kıyasıya verilen mülakatlardan sonra bir önceki dönem AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun 1. sıra Milletvekilliği için kesin gözüyle bakılıyor.
Ardından teşkilat içi çalışmalarında ve partinin kuruluşundan bu yana koşulşuz AK Parti için çalışan isimler yavaş, yavaş ortaya çıkıyor.
En çok konuşulan isimler:
Havva Duran
Yasemin Arvas
Veysel Ürüm

Celal Şevgin

Çağatay Akyol
Zahir Soğanda
Abdullah Sadıksoy
Ebubekir Kaçmaz
Adnan Yörük
Savaş Nurullah Kıyılık

Muhammed Çalağan ve Mehmet Ali Bilgili olarak belirlenmesi olarak planlanmakta.
Başkent'te konuşulanların arasında mevcut bakan veya bakanlık yapmış tecrübeli bir ismin Van için lokomaif olarak düşünüldüğü gelen bilgiler arasında.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber