AK Parti Çaldıran Aday Adayı Ayhan Aşkın Saha Çalışmalarına Başladı

Van Haber 18.11.2023 - 09:33, Güncelleme: 18.11.2023 - 09:33
 

AK Parti Çaldıran Aday Adayı Ayhan Aşkın Saha Çalışmalarına Başladı

AK Parti Çaldıran İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, sahaya inerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

  31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Çaldıran'a hizmet için bir hayli iddialı olan Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türkeri ziyaret etti.    İlk olarak İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret eden Aşkın yerel seçim adaylığı destek isteyerek, "Çaldıran'ın bir evladı olarak, burada doğmuş, büyümüş sorumluluk sahibi birey olarak memleketimize ahde vefa borcumuz var. İlçemizin tüm kronik sorunlarını iyi analiz etmiş neticesinde bu sıkıntıları çözecek projelerimizi hazırladık. Makam sevdalısı olarak değil, insan ve hizmet sevdalısı olarak bu kutlu yolculuğu seçtik. Bu anlamda siz hanım kardeşlerimden desteğinizi istiyorum " dedi.   Daha sonra İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türkeri ziyaret eden Aşkın, hazırladığı projeler ile ilgili istişarelerde bulundu. Memleket aşığı olduğunu belirten Aşkın, " Siyasette çözüm noktasında pratik bir zekaya sahibim. Allah nasip ederse, Belediye Başkanı seçildiğimde halk, siyaset ve bürokrasi uyum içinde hizmet edecek" ifadelerini kullandı.
AK Parti Çaldıran İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, sahaya inerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
 
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Çaldıran'a hizmet için bir hayli iddialı olan Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türkeri ziyaret etti.
 
 İlk olarak İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret eden Aşkın yerel seçim adaylığı destek isteyerek, "Çaldıran'ın bir evladı olarak, burada doğmuş, büyümüş sorumluluk sahibi birey olarak memleketimize ahde vefa borcumuz var. İlçemizin tüm kronik sorunlarını iyi analiz etmiş neticesinde bu sıkıntıları çözecek projelerimizi hazırladık. Makam sevdalısı olarak değil, insan ve hizmet sevdalısı olarak bu kutlu yolculuğu seçtik. Bu anlamda siz hanım kardeşlerimden desteğinizi istiyorum " dedi.
 
Daha sonra İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türkeri ziyaret eden Aşkın, hazırladığı projeler ile ilgili istişarelerde bulundu. Memleket aşığı olduğunu belirten Aşkın, " Siyasette çözüm noktasında pratik bir zekaya sahibim. Allah nasip ederse, Belediye Başkanı seçildiğimde halk, siyaset ve bürokrasi uyum içinde hizmet edecek" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber