AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kayatürk Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Van Haber 04.12.2023 - 17:42, Güncelleme: 04.12.2023 - 17:42
 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kayatürk Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

  Kayatürk seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparak, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunup talep ve isteklerini dinledi. Aday adaylığı süreci kapsamında çalışmalar yürüten Kayatürk esnaf ve vatandaşların yerel yönetimlerden beklentilerini de öğrendi. Ziyaretleri sırasında Van’dan neden aday adayı olduğu konusuna da açıklık getiren Kayatürk, Çok uzun yıllara dayanan kamu yöneticilik deneyimimi ve Belediyecilik hizmetlerinin yürütüldüğü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İller Bankası gibi uzman kuruluşlarda edindiğim tecrübelerimi siyasete atılarak hizmete dönüştürmek istiyorum. Kadim Şehir Van’ın kaderini değiştirmek ve hak ettiği yere getirmek ve marka şehirlerarasına katmak en büyük hedefimdir dedi. Halka hizmet için yerel yönetimlerin çok önemli olduğuna da belirten Kayatürk; Bu konuda çok heyecanlı ve istekliyim. Bilgimi, birikimimi halkımızın emrine sunmak istiyorum. Van’ın geleceğine yön verebilecek vizyona sahip stratejik planları ve projeleri olan biri olarak Van’a ve Vanlılara hizmet etmekten haz duyacağım dedi. van haber  yerelvanhaber  van haberleri, yerel haberler
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

 

Kayatürk seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparak, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunup talep ve isteklerini dinledi.

Aday adaylığı süreci kapsamında çalışmalar yürüten Kayatürk esnaf ve vatandaşların yerel yönetimlerden beklentilerini de öğrendi.

Ziyaretleri sırasında Van’dan neden aday adayı olduğu konusuna da açıklık getiren Kayatürk, Çok uzun yıllara dayanan kamu yöneticilik deneyimimi ve Belediyecilik hizmetlerinin yürütüldüğü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İller Bankası gibi uzman kuruluşlarda edindiğim tecrübelerimi siyasete atılarak hizmete dönüştürmek istiyorum. Kadim Şehir Van’ın kaderini değiştirmek ve hak ettiği yere getirmek ve marka şehirlerarasına katmak en büyük hedefimdir dedi.

Halka hizmet için yerel yönetimlerin çok önemli olduğuna da belirten Kayatürk; Bu konuda çok heyecanlı ve istekliyim. Bilgimi, birikimimi halkımızın emrine sunmak istiyorum. Van’ın geleceğine yön verebilecek vizyona sahip stratejik planları ve projeleri olan biri olarak Van’a ve Vanlılara hizmet etmekten haz duyacağım dedi.

van haber  yerelvanhaber  van haberleri, yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber