AK Parti Başkale Kadın Kolları Başkanı Özel'den Ramazan Bayramı mesajı

Gündem 02.05.2022 - 00:22, Güncelleme: 02.05.2022 - 00:22
 

AK Parti Başkale Kadın Kolları Başkanı Özel'den Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Başkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Sidar Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

  AK Parti Başkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Sidar Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.   Başkan Sidar Özel yayınladığı  mesajında, “Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan Hatim-i Şerifler ile bereketli geçirdiğimiz Ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayram’ınızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.   Başkan Özel mesajında devamında  şu ifadelere yer verdi; “Zulümlerin ve zalimlerin son bulduğu; vatanımızda, yakın coğrafyamızda, İslam aleminde ve tüm dünyada birlik, beraberlik, huzur, güven ve istikrar ortamının hakim olduğu, dargınların barıştığı, hoşgörülü nice bayramlara ulaşmayı Yüce Mevla’dan niyaz ederim. Vatanımız ve milletimiz için üstün fedakârlık gösteren aziz şehitlerimize Allah’ tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; kahraman gazilerimize de acil şifalar dilerim.    Mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutlar; şehrimize, ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlık alemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz ederim" ifadelerini kullandı.
AK Parti Başkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Sidar Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

 

AK Parti Başkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Sidar Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

 

Başkan Sidar Özel yayınladığı  mesajında, “Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği; semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan Hatim-i Şerifler ile bereketli geçirdiğimiz Ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayram’ınızın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

Başkan Özel mesajında devamında  şu ifadelere yer verdi; “Zulümlerin ve zalimlerin son bulduğu; vatanımızda, yakın coğrafyamızda, İslam aleminde ve tüm dünyada birlik, beraberlik, huzur, güven ve istikrar ortamının hakim olduğu, dargınların barıştığı, hoşgörülü nice bayramlara ulaşmayı Yüce Mevla’dan niyaz ederim. Vatanımız ve milletimiz için üstün fedakârlık gösteren aziz şehitlerimize Allah’ tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; kahraman gazilerimize de acil şifalar dilerim. 

 

Mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutlar; şehrimize, ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlık alemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber