AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan: Zaferin Arifesindeyiz

Siyaset 19.01.2024 - 21:04, Güncelleme: 19.01.2024 - 21:04
 

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan: Zaferin Arifesindeyiz

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, sabah namazını Hacı Bayram Veli Camisi'nde kıldı.

Altınok, sabah namazı vakti Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan ile Hacı Bayram Veli Camisi'ne geldi. Altınok, sabah namazını cemaatle kıldıktan sonra Hacı Bayramı Veli Türbesi'nde dua etti. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen ve onlarla bir süre sohbet eden Altınok, Ankara için yoğun şekilde çalışacaklarını belirtti. Altınok, İlim Yayma Cemiyeti'ni de ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Altınok daha sonra Taceddin Dergâhını, Hamamönü Esnaf Ziyaretine ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret etti. Altınok Ankara İl Başkanlığı ile tek vücut çalıştıklarını kaydederek şunları söyledi:  “Teşkilatımızla tam uyum içerisinde çalışıyoruz Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatımızla Büyük Birlik İl Başkanımızla tam işbirliği içerisinde çalışıyoruz, hepimiz biriz anlayışı içinde çok uyumlu bir çalışma yürütüyoruz, bu da böyle gidecek inşallah. Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da Millet Haber Ajansı mikrofonlarına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “Aday tanıtımımızı Cumhurbaşkanımızı yaptı biz de hemen aynı günün akşamında hemen bir toplantı yaptık. Toplantıya Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilattaki başkanlarımız katıldı.  Allah izin verirse bu sabah da Hacı Bayramda başladık, programlarımız devam ediyor. Zaten Turgut Başkan yıllardır beraber çalıştığımız belediye başkanımız. Teşkilat da zaten iç içe, bütün bütüne. Allah izin verirse zaferini arifesindeyiz. Vatandaşlarımızın desteğiyle, teşkilatlarımızın desteğiyle Ankara'nın bu heba günlerine unutturacağız” Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, sabah namazını Hacı Bayram Veli Camisi'nde kıldı.

Altınok, sabah namazı vakti Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan ile Hacı Bayram Veli Camisi'ne geldi. Altınok, sabah namazını cemaatle kıldıktan sonra Hacı Bayramı Veli Türbesi'nde dua etti. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen ve onlarla bir süre sohbet eden Altınok, Ankara için yoğun şekilde çalışacaklarını belirtti.


Altınok, İlim Yayma Cemiyeti'ni de ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Altınok daha sonra Taceddin Dergâhını, Hamamönü Esnaf Ziyaretine ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret etti. Altınok Ankara İl Başkanlığı ile tek vücut çalıştıklarını kaydederek şunları söyledi: 
“Teşkilatımızla tam uyum içerisinde çalışıyoruz Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatımızla Büyük Birlik İl Başkanımızla tam işbirliği içerisinde çalışıyoruz, hepimiz biriz anlayışı içinde çok uyumlu bir çalışma yürütüyoruz, bu da böyle gidecek inşallah.
Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da Millet Haber Ajansı mikrofonlarına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
“Aday tanıtımımızı Cumhurbaşkanımızı yaptı biz de hemen aynı günün akşamında hemen bir toplantı yaptık. Toplantıya Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilattaki başkanlarımız katıldı.  Allah izin verirse bu sabah da Hacı Bayramda başladık, programlarımız devam ediyor. Zaten Turgut Başkan yıllardır beraber çalıştığımız belediye başkanımız. Teşkilat da zaten iç içe, bütün bütüne. Allah izin verirse zaferini arifesindeyiz. Vatandaşlarımızın desteğiyle, teşkilatlarımızın desteğiyle Ankara'nın bu heba günlerine unutturacağız”

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber