Adıyaman halkı 4 gün boyunca doyasıya eğlendi

Kültür-Sanat 26.09.2022 - 13:37, Güncelleme: 26.09.2022 - 13:37
 

Adıyaman halkı 4 gün boyunca doyasıya eğlendi

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Çocuk Festivali kapsamında gerçekleştirilen aktiviteler ve konserler ile Adıyaman halkı 7’den 70’e eğlenceye doydu.

  Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Çocuk Festivali kapsamında gerçekleştirilen aktiviteler ve konserler ile Adıyaman halkı 7’den 70’e eğlenceye doydu.  Adıyaman Eğriçay Parkında 4 gün süren etkinlikte ünlü isimler Adıyamanlı hayranlarıyla buluştu. Festival süresince Konser, çocuk oyunları, animatörler ve nostaljik sinema organizasyonlarla çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliklere katılan gençler ve halkımız bir hafta boyunca adeta müzik ve aktiviteye doydu. Her akşam farklı bir ismin Sahneye çıktığı etkinlikte sanatçılar, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.  Dört gün süren etkinliklerde Adıyaman halkının gönüllerince eğlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Süleyman Kılınç:”Kente hareket getiren ve canlanmayı sağlayan asıl unsurlar sosyal yaşamı renklendirecek aktivitelerdir. Kitlelerin özlemini çektiği konserler ve tiyatrolar gençlerin ve halkın kaynaşmasında aynı zamanda ilimiz<deki üniversite gençliğinin de halkla bütünleşmesi anlamında çok önem taşıyor. Bizlerde sadece şehrin imarı ve mimarisinin yanı sıra sosyal hayatının değişimi ve gelişimi için festivaller ve şenlikler düzenleyerek herkes için yaşanılır bir kent olmaya çalışıyoruz. Kentimizde tüm halkımızın, hatta ilçelerimizden gelenlerle birlikte müzikle iç içe keyif dolu bir hafta geçirdiğini düşünüyoruz. Belediyemizin düzenlediği Gençlik ve Çocuk Festivali kapsamında herkesin kulak zevkine hitap eden farklı sanatçılar konserlerde eğlendiğini görmek hepimizi çok mutlu etti. Bundan sonra da farklı organizasyonlarla kentimizin sosyal hayatını renklendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Çocuk Festivali kapsamında gerçekleştirilen aktiviteler ve konserler ile Adıyaman halkı 7’den 70’e eğlenceye doydu.

 

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Çocuk Festivali kapsamında gerçekleştirilen aktiviteler ve konserler ile Adıyaman halkı 7’den 70’e eğlenceye doydu. 
Adıyaman Eğriçay Parkında 4 gün süren etkinlikte ünlü isimler Adıyamanlı hayranlarıyla buluştu. Festival süresince Konser, çocuk oyunları, animatörler ve nostaljik sinema organizasyonlarla çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliklere katılan gençler ve halkımız bir hafta boyunca adeta müzik ve aktiviteye doydu.

Her akşam farklı bir ismin Sahneye çıktığı etkinlikte sanatçılar, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Dört gün süren etkinliklerde Adıyaman halkının gönüllerince eğlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Süleyman Kılınç:”Kente hareket getiren ve canlanmayı sağlayan asıl unsurlar sosyal yaşamı renklendirecek aktivitelerdir. Kitlelerin özlemini çektiği konserler ve tiyatrolar gençlerin ve halkın kaynaşmasında aynı zamanda ilimiz<deki üniversite gençliğinin de halkla bütünleşmesi anlamında çok önem taşıyor. Bizlerde sadece şehrin imarı ve mimarisinin yanı sıra sosyal hayatının değişimi ve gelişimi için festivaller ve şenlikler düzenleyerek herkes için yaşanılır bir kent olmaya çalışıyoruz. Kentimizde tüm halkımızın, hatta ilçelerimizden gelenlerle birlikte müzikle iç içe keyif dolu bir hafta geçirdiğini düşünüyoruz. Belediyemizin düzenlediği Gençlik ve Çocuk Festivali kapsamında herkesin kulak zevkine hitap eden farklı sanatçılar konserlerde eğlendiğini görmek hepimizi çok mutlu etti. Bundan sonra da farklı organizasyonlarla kentimizin sosyal hayatını renklendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber