Aday Adayı Ürüm’den 10 Gazeteciler Günü Mesajı

Siyaset 10.01.2024 - 12:08, Güncelleme: 10.01.2024 - 12:08
 

Aday Adayı Ürüm’den 10 Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Veysel Ürüm, Basın Mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı.

    AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, iş insanı Veysel Ürüm, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.   Ürüm, mesajında şu ifadelere yer verdi:    “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan, 4’üncü kuvvet sayılan basın, vatandaşların haber alma hakkını yerine getiren, toplumun gözü ve kulağıdır. Gazeteciler, toplumu doğru bilgilendirilmesi ve sağlıklı bir kamuoyunun oluşturulmasında önemli bir rol üstlenirler.   Zaman içinde teknolojik gelişmelerle birlikte farklı mecralara yayılmış olsa da özünü ve önemini daima koruyan gazetecilik mesleği; zor şartlarda ve mesai mefhumu gözetmeksizin, yoğun emeklerle çalışmayı gerektiren bir meslektir. Mesleklerinin gerektirdiği fedakârlığı sergilemelerinin yanında, milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi, devletimizin ve milletimizin hassasiyetlerini önceleyerek çalışan basın mensupları, toplum nezdinde her zaman takdir ve teşekküre layık olmuşlardır.     Öte yandan, nice gazeteci ve basın mensubu kardeşimiz de 6 Şubat depremlerinde, Gazze, Ukrayna gibi bölgelerde savaşın, afetin, çatışmanın tam ortasında görevleri başında maalesef hayatını kaybetti. Bu ağır ve can alıcı şartlara rağmen görevini icra eden tüm cesur kalemlere, tüm basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ederek, şiddete ve cinayetlere kurban verdiğimiz, savaşlarda kaybettiğimiz tüm gazeteci ve basın mensuplarımızı da rahmet ve saygıyla anıyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle, şehrimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın-yayın kuruluşunda fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımıza paylaşma yolunda emek harcayan şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan gazetecilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Van haber - yerel haberler - yerel Van haber - vanhaberleri 
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Veysel Ürüm, Basın Mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı.
 
 
AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, iş insanı Veysel Ürüm, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
 
Ürüm, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
 
“Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan, 4’üncü kuvvet sayılan basın, vatandaşların haber alma hakkını yerine getiren, toplumun gözü ve kulağıdır. Gazeteciler, toplumu doğru bilgilendirilmesi ve sağlıklı bir kamuoyunun oluşturulmasında önemli bir rol üstlenirler.
 
Zaman içinde teknolojik gelişmelerle birlikte farklı mecralara yayılmış olsa da özünü ve önemini daima koruyan gazetecilik mesleği; zor şartlarda ve mesai mefhumu gözetmeksizin, yoğun emeklerle çalışmayı gerektiren bir meslektir. Mesleklerinin gerektirdiği fedakârlığı sergilemelerinin yanında, milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi, devletimizin ve milletimizin hassasiyetlerini önceleyerek çalışan basın mensupları, toplum nezdinde her zaman takdir ve teşekküre layık olmuşlardır.  
 
Öte yandan, nice gazeteci ve basın mensubu kardeşimiz de 6 Şubat depremlerinde, Gazze, Ukrayna gibi bölgelerde savaşın, afetin, çatışmanın tam ortasında görevleri başında maalesef hayatını kaybetti. Bu ağır ve can alıcı şartlara rağmen görevini icra eden tüm cesur kalemlere, tüm basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ederek, şiddete ve cinayetlere kurban verdiğimiz, savaşlarda kaybettiğimiz tüm gazeteci ve basın mensuplarımızı da rahmet ve saygıyla anıyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, şehrimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın-yayın kuruluşunda fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımıza paylaşma yolunda emek harcayan şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan gazetecilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.
Van haber - yerel haberler - yerel Van haber - vanhaberleri 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber