Aday adayı Ürüm: Siyaset bir hizmet ise herkese ulaşmak da yönetenin görevi olmalıdır

Siyaset 25.12.2023 - 17:10, Güncelleme: 25.12.2023 - 17:10
 

Aday adayı Ürüm: Siyaset bir hizmet ise herkese ulaşmak da yönetenin görevi olmalıdır

AK Parti Van Büyükşehir Belediye aday adayı Veysel Ürüm, Ankara’da ve Van’da seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ürüm, “Çalışmalarımız çok kıymetli bir safhaya geldi. İnşallah Van’a hizmet etmek bize nasip olacak. AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerinden şehrimiz de yararlanacak” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Veysel Ürüm, adaylık müracaatını yaptığı günden itibaren başladığı saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ürüm, parti genel merkezine de projelerini anlatıyor. “ŞEHRİMİZİ AB HİBE PROJELERİNDEN YARARLANDIRACAĞIZ” AK Parti belediyeciliğinin hizmet ve eser belediyeciliği olduğunu dile getiren Ürüm, Van için düşündüğü birçok projesi olduğunu da vurgulayarak, “Şehrimizle ilgili daha önce birçok proje açıkladık. Bunlara ek olarak yeni çalışmalar yapıyoruz. Aday olup, seçilmemiz halinde kadınların, gençlerin, dezavantajlı bireylerin maksimum şekilde hizmet alacağı bir belediyecilik yapacağız. Yine bu grupların istihdam edilebilmesi için hem çaba sarf edeceğiz hem de belli noktalarda ön ayak olacağız. Şehrimizi Avrupa Birliği (AB) hibe projelerinden yararlandıracağız. Buna benzer birçok çalışmamız var. Tabi güçlü bir belediyecilik için güçlü bir ekinizin olması gerekiyor. Kadromuzu Van’ı bilen, Van’ı tanıyan, Van şehriyle ilgili hafızası ve projesi olan kişilerden seçeceğiz” dedi. “ULAŞILIR OLMAKTAN ÖTE ULAŞAN OLMAK İSTİYORUM” Aday adayı Ürüm, vatandaşların ulaşabileceği bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Siyasette ulaşılır olmak makbuldür. Ben ulaşılır olmaktan öte ulaşan olmak istiyorum. Siyaset bir hizmet ise herkese ulaşmak da yönetenin görevi olmalıdır. Bu düşünceyle şehrimde yaşayan herkese ulaşmak hedeflerim arasında olacak. Şehrimiz büyük, kadim, kozmopolit bir şehir. Çalışmalarımız çok kıymetli bir safhaya geldi. İnşallah Van’a hizmet etmek bize nasip olacak. AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerinden şehrimiz de yararlanacak. Van’ımızı bölgesinin cazibe merkezi yapacağız. Sadece nüfusuyla, coğrafi özelliğiyle değil; geliri, ekonomisi, turizmi ve hayvancılığıyla da şehrimiz hak ettiği değeri bulacak” diye konuştu. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
AK Parti Van Büyükşehir Belediye aday adayı Veysel Ürüm, Ankara’da ve Van’da seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ürüm, “Çalışmalarımız çok kıymetli bir safhaya geldi. İnşallah Van’a hizmet etmek bize nasip olacak. AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerinden şehrimiz de yararlanacak” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye başkan aday adayı Veysel Ürüm, adaylık müracaatını yaptığı günden itibaren başladığı saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ürüm, parti genel merkezine de projelerini anlatıyor.

“ŞEHRİMİZİ AB HİBE PROJELERİNDEN YARARLANDIRACAĞIZ”

AK Parti belediyeciliğinin hizmet ve eser belediyeciliği olduğunu dile getiren Ürüm, Van için düşündüğü birçok projesi olduğunu da vurgulayarak, “Şehrimizle ilgili daha önce birçok proje açıkladık. Bunlara ek olarak yeni çalışmalar yapıyoruz. Aday olup, seçilmemiz halinde kadınların, gençlerin, dezavantajlı bireylerin maksimum şekilde hizmet alacağı bir belediyecilik yapacağız. Yine bu grupların istihdam edilebilmesi için hem çaba sarf edeceğiz hem de belli noktalarda ön ayak olacağız. Şehrimizi Avrupa Birliği (AB) hibe projelerinden yararlandıracağız. Buna benzer birçok çalışmamız var. Tabi güçlü bir belediyecilik için güçlü bir ekinizin olması gerekiyor. Kadromuzu Van’ı bilen, Van’ı tanıyan, Van şehriyle ilgili hafızası ve projesi olan kişilerden seçeceğiz” dedi.

“ULAŞILIR OLMAKTAN ÖTE ULAŞAN OLMAK İSTİYORUM”

Aday adayı Ürüm, vatandaşların ulaşabileceği bir yapıya sahip olduğunu belirterek, “Siyasette ulaşılır olmak makbuldür. Ben ulaşılır olmaktan öte ulaşan olmak istiyorum. Siyaset bir hizmet ise herkese ulaşmak da yönetenin görevi olmalıdır. Bu düşünceyle şehrimde yaşayan herkese ulaşmak hedeflerim arasında olacak. Şehrimiz büyük, kadim, kozmopolit bir şehir. Çalışmalarımız çok kıymetli bir safhaya geldi. İnşallah Van’a hizmet etmek bize nasip olacak. AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerinden şehrimiz de yararlanacak. Van’ımızı bölgesinin cazibe merkezi yapacağız. Sadece nüfusuyla, coğrafi özelliğiyle değil; geliri, ekonomisi, turizmi ve hayvancılığıyla da şehrimiz hak ettiği değeri bulacak” diye konuştu.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber