Abdulkerim Karakaş ile Bardakçı Mahallesi'ne Doğal Gaz Sevinci

Gündem 23.08.2023 - 22:00, Güncelleme: 23.08.2023 - 22:00
 

Abdulkerim Karakaş ile Bardakçı Mahallesi'ne Doğal Gaz Sevinci

Van merkez Bardakçı Mahallesi, Abdülkerim Karakaş öncülüğünde doğal gaz sevinci yaşadı.

Van merkez Bardakçı Mahallesi, Abdulkerim Karakaş öncülüğünde doğal gaz sevinci yaşadı. Van'ın önemli sahil mahallelerinden biri olan Bardakçı, tarhinin en güzel günleri görmeye başladı. Kanalizasyon, su, doğal gaz ve buna benzer birçok sıkıntılarla boğuşan Bardakçı mahallesi Abdulkerim Karakaş'ın yoğun uğraşları sonucunda yüzler gülmeye başladı. Özellikle sorunlarını kendisine dert edinen mahalle sakini Karakaş, sorunların çözümü için yüzlerce kişiden aldığı dilekçeleri ilgili makamlara ulaştırarak, hizmet için büyük gayret göstermişti. Kısa bir süre önce makamında ziyaret ettiği Van Valisi Dr. Ozan Balcı'ya Bardakçı Mahallesi'nin makus tarihini değiştirmek için bir takım dosyalar taktim eden Abdulkerim Karakaş, her fırsatta sorunları dile getiren isim olmuştu.  Gelinen noktada mahallenin doğalgaza kavuşmanın müjdesi herkesi sevince boğdu. Sosyal yönüyle de kentin birçok farklı noktasında yaşayan insanların imdadına koşarak,büyük taktir topluyor.
Van merkez Bardakçı Mahallesi, Abdülkerim Karakaş öncülüğünde doğal gaz sevinci yaşadı.

Van merkez Bardakçı Mahallesi, Abdulkerim Karakaş öncülüğünde doğal gaz sevinci yaşadı.


Van'ın önemli sahil mahallelerinden biri olan Bardakçı, tarhinin en güzel günleri görmeye başladı. Kanalizasyon, su, doğal gaz ve buna benzer birçok sıkıntılarla boğuşan Bardakçı mahallesi Abdulkerim Karakaş'ın yoğun uğraşları sonucunda yüzler gülmeye başladı.
Özellikle sorunlarını kendisine dert edinen mahalle sakini Karakaş, sorunların çözümü için yüzlerce kişiden aldığı dilekçeleri ilgili makamlara ulaştırarak, hizmet için büyük gayret göstermişti.


Kısa bir süre önce makamında ziyaret ettiği Van Valisi Dr. Ozan Balcı'ya Bardakçı Mahallesi'nin makus tarihini değiştirmek için bir takım dosyalar taktim eden Abdulkerim Karakaş, her fırsatta sorunları dile getiren isim olmuştu.


 Gelinen noktada mahallenin doğalgaza kavuşmanın müjdesi herkesi sevince boğdu. Sosyal yönüyle de kentin birçok farklı noktasında yaşayan insanların imdadına koşarak,büyük taktir topluyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber