A Milli Boksörler Van’ı Gururlandırdı

Spor 24.11.2023 - 23:44, Güncelleme: 24.11.2023 - 23:44
 

A Milli Boksörler Van’ı Gururlandırdı

Karadağ’da düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında A Milli Takımmız adına Vanlı üç sporcunun katılması herkesi gururlandırdı.

Karadağ’ın Budava şehrinde 10-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında A Milli Takım adına katılan Vanlı sporcular başarıyla döndüler. 60 kiloda Evin Ergün Havuz, 70 kiloda Yaren Düztaş, artı8 kiloda Şeyma Düztaş ülkemizi temsil eden sporcular arasında artı 81 kilo sporcu Şeyma Düztaş güçlü rakiplerini devirerek,Avrupa 3. Oldu. Ergün Oğuz ise Avrupa 4. Olarak başarılı bir şekilde kentte döndüler. Van haber Yerelvanhaber Van haberleri  
Karadağ’da düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında A Milli Takımmız adına Vanlı üç sporcunun katılması herkesi gururlandırdı.

Karadağ’ın Budava şehrinde 10-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonasında A Milli Takım adına katılan Vanlı sporcular başarıyla döndüler.

60 kiloda Evin Ergün Havuz, 70 kiloda Yaren Düztaş, artı8 kiloda Şeyma Düztaş ülkemizi temsil eden sporcular arasında artı 81 kilo sporcu Şeyma Düztaş güçlü rakiplerini devirerek,Avrupa 3. Oldu. Ergün Oğuz ise Avrupa 4. Olarak başarılı bir şekilde kentte döndüler.

Van haber Yerelvanhaber Van haberleri

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber