Yerli ve milli SİDA'lar hedefi tam isabetle vurdu

Siyaset 27.05.2021 - 10:54, Güncelleme: 27.05.2021 - 10:54
 

Yerli ve milli SİDA'lar hedefi tam isabetle vurdu

SİHA'lar ile gökyüzünde hakimiyet sağlayan Türkiye, şimdi de SİDA'larla denizlerdeki gücünü gösteriyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kararlı adımlarıyla, yurt içinde ve yurt dışında iyice köşeye sıkışan terör örgütlerine operasyon yapmaya devam ediliyor. Mehmetçik tarafından yapılan iç güvenlik operasyonları kapsamında, yerli ve milli silahlarla birçok bölge terörden temizlendi. Türkiye'nin Mavi Vatan'da da gücünü korumak ve artırmak için tatbikatları sürüyor. İHA ve SİHA'larla düşmana karşı hava hakimiyeti kuran ve insansız kara araçlarında da harekete geçen Türkiye, insansız silah sistemlerini bu kez denizlere taşıdı. Bu kapsamda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'de fiili ve atışlı olarak Denizkurdu-2021 tatbikatı icra ediliyor. SİDA'LAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI Türk savunma sanayisi şirketlerinin iş birliğiyle geliştirilen "ULAQ" serisinin ilk platformu olan Silahlı İnsansız Deniz Aracı olan SİDA'lar da yapılan tatbikatta görücüye çıktı. TAM İSABET DENİZKURDU-2021 Tatbikatı’nda SİDA ilk atışını başarıyla gerçekleştirerek hedefi tam isabetle vurdu.
SİHA'lar ile gökyüzünde hakimiyet sağlayan Türkiye, şimdi de SİDA'larla denizlerdeki gücünü gösteriyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kararlı adımlarıyla, yurt içinde ve yurt dışında iyice köşeye sıkışan terör örgütlerine operasyon yapmaya devam ediliyor.

Mehmetçik tarafından yapılan iç güvenlik operasyonları kapsamında, yerli ve milli silahlarla birçok bölge terörden temizlendi.

Türkiye'nin Mavi Vatan'da da gücünü korumak ve artırmak için tatbikatları sürüyor.

İHA ve SİHA'larla düşmana karşı hava hakimiyeti kuran ve insansız kara araçlarında da harekete geçen Türkiye, insansız silah sistemlerini bu kez denizlere taşıdı.

Bu kapsamda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'de fiili ve atışlı olarak Denizkurdu-2021 tatbikatı icra ediliyor.

SİDA'LAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Türk savunma sanayisi şirketlerinin iş birliğiyle geliştirilen "ULAQ" serisinin ilk platformu olan Silahlı İnsansız Deniz Aracı olan SİDA'lar da yapılan tatbikatta görücüye çıktı.

TAM İSABET

DENİZKURDU-2021 Tatbikatı’nda SİDA ilk atışını başarıyla gerçekleştirerek hedefi tam isabetle vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber