Yerel medyanın geleceği, Ankara'da masaya yatırıldı

Gündem 23.11.2021 - 17:31, Güncelleme: 23.11.2021 - 17:31
 

Yerel medyanın geleceği, Ankara'da masaya yatırıldı

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen “Yerel medyanın geleceği ve yeni iletişim teknolojileri” konulu çalıştayda konuştu.

Genel Müdür Duran, "Sadece bir telefonla milyon liralık stüdyolara gerek olmadan yayın yapılabilen bir duruma geldik. Bize yerel medyanın bu değişimden istifade etmesini istiyoruz. Maalesef gazetecilik birikimlerini internet sayfalarına aktaramayanların olduğunu gördüm." ifadelerini kullandı. Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen “Yerel medyanın geleceği ve yeni iletişim teknolojileri” konulu çalıştay başladı. Çalıştayda Güneydoğu Tv yönetim kurulu başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ak Parti grup başkanvekili Faruk Bayuk bölgede ve Şanlıurfa'da yerel televizyonlar hakkında Açıklama Yaptı. Her zaman yerel televizyonların desteklenmesine kamuoyuna doğru tarafsız ve objektif haberlerin yayınlanması için çaba gösterdiklerini belirtti. Erdallar Basın Yayın Kuruluşu yöneticisi Mücahid Erdal’ın yer aldığı çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, katılımcıları selamladı. Çalıştayda yerel medyanın geleceğinin ve dijital dönüşümün konuşulacağını aktaran Sinan Burhan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e katılımlarından ötürü teşekkür etti.
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen “Yerel medyanın geleceği ve yeni iletişim teknolojileri” konulu çalıştayda konuştu.
Genel Müdür Duran, "Sadece bir telefonla milyon liralık stüdyolara gerek olmadan yayın yapılabilen bir duruma geldik. Bize yerel medyanın bu değişimden istifade etmesini istiyoruz. Maalesef gazetecilik birikimlerini internet sayfalarına aktaramayanların olduğunu gördüm." ifadelerini kullandı. Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen “ Yerel medyanın geleceği ve yeni iletişim teknolojileri” konulu çalıştay başladı. Çalıştayda Güneydoğu Tv yönetim kurulu başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ak Parti grup başkanvekili Faruk Bayuk bölgede ve Şanlıurfa'da yerel televizyonlar hakkında Açıklama Yaptı. Her zaman yerel televizyonların desteklenmesine kamuoyuna doğru tarafsız ve objektif haberlerin yayınlanması için çaba gösterdiklerini belirtti. Erdallar Basın Yayın Kuruluşu yöneticisi Mücahid Erdal’ın yer aldığı çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, katılımcıları selamladı. Çalıştayda yerel medyanın geleceğinin ve dijital dönüşümün konuşulacağını aktaran Sinan Burhan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber