VEAH UMUT KAPISI OLDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 19:58, Güncelleme: 28.01.2021 - 19:58
 

VEAH UMUT KAPISI OLDU

İlimizin köklü hastanelerinin başında gelen Sağlık Bililmleri Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi, sunduğu kaliteli sağlık hizmetiyle Vanlıların yanı sıra çevre illerden gelen hastalara da şifa dağıtmaya devam ediyor. Van Çevre il ve ilçeleri olmak üzere birçok şehre gidip tedavisine çare bulamayan Hastalar gördüğü Van Sağlık Hizmetleri Bilimleri Eğitm ve Araştırma Hastanesi´nde sağlığına kavuşuyor. Van başta olmak üzere çevre il ve ilçelerini de içine alan yaklaşık 1,5 milyon nüfusluk bölgeye hitap eden S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi,verdiği ileri sağlık hizmetiyle hastalara şifa oluyor. Pek çok birimi barındırması, ortak ve profesyonel yönetim anlayışına sahip olması, fiziksel yapısı, altyapısı ve personel bakımından hastalar açısından büyük memnuniyet sağlıyor. Hastane hizmeti uluslararası seviyede hizmet veren bir yanık merkezine olması Böylece kentte iş kazalarından ya da diğer sebeplerden meydana gelebilecek vakalar, başka illere sevk olmadan tam teşekküllü Hastane merkezinde tedavi ediliyor. Kovid-19'la mücadelede Türkiye'nin en yetkin ve güvenli hastaneleri arasında Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede aktif hizmet veren VEAH Hastanesi, kapalı alanıyla temas ve yakınlığı azaltarak, hasta ve çalışan güvenliği için oldukça önem arz ediyor. Hastane, merkezden kontrol edilebilen iklimlendirme sistemi ve izolasyon odalarıyla salgınla mücadelede Türkiye'nin en yetkin ve güvenli Bölge Hastanesi arasında yer alıyor.

İlimizin köklü hastanelerinin başında gelen Sağlık Bililmleri Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi, sunduğu kaliteli sağlık hizmetiyle Vanlıların yanı sıra çevre illerden gelen hastalara da şifa dağıtmaya devam ediyor.

Van Çevre il ve ilçeleri olmak üzere birçok şehre gidip tedavisine çare bulamayan Hastalar gördüğü Van Sağlık Hizmetleri Bilimleri Eğitm ve Araştırma Hastanesi´nde sağlığına kavuşuyor.

Van başta olmak üzere çevre il ve ilçelerini de içine alan yaklaşık 1,5 milyon nüfusluk bölgeye hitap eden S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi,verdiği ileri sağlık hizmetiyle hastalara şifa oluyor.
Pek çok birimi barındırması, ortak ve profesyonel yönetim anlayışına sahip olması, fiziksel yapısı, altyapısı ve personel bakımından hastalar açısından büyük memnuniyet sağlıyor.
Hastane hizmeti uluslararası seviyede hizmet veren bir yanık merkezine olması Böylece kentte iş kazalarından ya da diğer sebeplerden meydana gelebilecek vakalar, başka illere sevk olmadan tam teşekküllü Hastane merkezinde tedavi ediliyor. Kovid-19'la mücadelede Türkiye'nin en yetkin ve güvenli hastaneleri arasında
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede aktif hizmet veren VEAH Hastanesi, kapalı alanıyla temas ve yakınlığı azaltarak, hasta ve çalışan güvenliği için oldukça önem arz ediyor. Hastane, merkezden kontrol edilebilen iklimlendirme sistemi ve izolasyon odalarıyla salgınla mücadelede Türkiye'nin en yetkin ve güvenli Bölge Hastanesi arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber