Vatansever Gençler Derneği İlk Toplantısını Yaptı

Gündem 27.07.2023 - 22:47, Güncelleme: 27.07.2023 - 22:47
 

Vatansever Gençler Derneği İlk Toplantısını Yaptı

Vatansever Gençler Derneği 2. Olağan Genel Kurulu'ndan sonra ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurul'dan sonra Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir riyasetinde ilk toplantı internet ortamında yapıldı. Toplantıya Genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve İl Başkanları katıldı. Çevirim içi toplantıda selamlama konuşması yapıldıktan sonra tanışma bölümüne geçildi. Daha sonra Milli ve mavevi değerlelerin korunması adına derneğin amacına vurgu yapan Genel Başkan Veysel Taşdemir "Yaptığımız bu görev zor ama bir o kadar kutsaldır. 6 yıllık dernek faaliyetlerimizde ülkemiz üzerinde gezinmeye çalışan kirli elleri kırmaktır.Sosyal faaliyetlerimiz içinde pandemi döneminde maske temini, 6 Şubat depermlerinde yani yüzyılın felaketinde gönüllü arama kurtarma ekibimiz ile umut olmaya çalıştık.  "VATANDAŞLARIMIZA CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDİYORUZ" Ardıdan gönüllü kan bağışlarımız ve buna benzer etkinliklerimiz vatandaşlarımıza can suyu olmaya devam ediyoruz" diyen Başkan Taşdemir, " Bundan sonraki süreçte ülkemizin tüm illerinde var olmak istiyoruz. Hamd olsun dalga dalga büyümeye çalışıyoruz. Daha aktif hizmetler adına ne gerekiyorsa yapmaya gayret edeceğiz. Kuruluşumuzdan bu yana devlet büyüklerimiz faaliyetlerimizi yakınen takip ederek, teşekkür ile dönüş yapıyorlar. "AMACIMIZ YENİ BİR TARİH YAZMAKTIR" Bayrağımızın dalgalandığı her yer bizimdir. Gidemediğin yer senin değidir, şiarıyla hareket ediyoruz. Bizler milli ve manevi davamızın askerleriyiz.Bu bilinçle değerlerimize sahip çıkmak zorundayız. Mazlumlara kucak açan cennet vatanımıza sahip çıkarak, amacımız tarih okumak değil, yeni bir tarih yazmaktır" dedi. HABER/ MUHAMMED EMİR UĞURLU  
Vatansever Gençler Derneği 2. Olağan Genel Kurulu'ndan sonra ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurul'dan sonra Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir riyasetinde ilk toplantı internet ortamında yapıldı. Toplantıya Genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve İl Başkanları katıldı.


Çevirim içi toplantıda selamlama konuşması yapıldıktan sonra tanışma bölümüne geçildi. Daha sonra Milli ve mavevi değerlelerin korunması adına derneğin amacına vurgu yapan Genel Başkan Veysel Taşdemir "Yaptığımız bu görev zor ama bir o kadar kutsaldır. 6 yıllık dernek faaliyetlerimizde ülkemiz üzerinde gezinmeye çalışan kirli elleri kırmaktır.Sosyal faaliyetlerimiz içinde pandemi döneminde maske temini, 6 Şubat depermlerinde yani yüzyılın felaketinde gönüllü arama kurtarma ekibimiz ile umut olmaya çalıştık. 

"VATANDAŞLARIMIZA CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDİYORUZ"
Ardıdan gönüllü kan bağışlarımız ve buna benzer etkinliklerimiz vatandaşlarımıza can suyu olmaya devam ediyoruz" diyen Başkan Taşdemir, " Bundan sonraki süreçte ülkemizin tüm illerinde var olmak istiyoruz. Hamd olsun dalga dalga büyümeye çalışıyoruz. Daha aktif hizmetler adına ne gerekiyorsa yapmaya gayret edeceğiz. Kuruluşumuzdan bu yana devlet büyüklerimiz faaliyetlerimizi yakınen takip ederek, teşekkür ile dönüş yapıyorlar.

"AMACIMIZ YENİ BİR TARİH YAZMAKTIR"
Bayrağımızın dalgalandığı her yer bizimdir. Gidemediğin yer senin değidir, şiarıyla hareket ediyoruz. Bizler milli ve manevi davamızın askerleriyiz.Bu bilinçle değerlerimize sahip çıkmak zorundayız. Mazlumlara kucak açan cennet vatanımıza sahip çıkarak, amacımız tarih okumak değil, yeni bir tarih yazmaktır" dedi.

HABER/ MUHAMMED EMİR UĞURLU

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber