VASKİ Genel Müdürü Cem Ülker Kaplan'dan Ramazan Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2020 - 23:05, Güncelleme: 27.04.2020 - 23:05
 

VASKİ Genel Müdürü Cem Ülker Kaplan'dan Ramazan Mesajı

VASKİ Genel Müdürü Cem Ülker Kaplan Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Genel Müdür Cem Ülker Kaplan mesajında" Onbir ayın sultanı bu mübarek oruç ayı birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna aylardan en önemlisidir.   Her geçen gün hizmet kalitesiyle büyüyen kurumuz Vaski'de emek veren değerli personelimizin çabaları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu çabalarınızın bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da özveri ile artarak devam edeceğine inanıyorum.   Ramazan ayının milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, İslam aleminin Ramazan'ını kutluyorum" dedi. .


VASKİ Genel Müdürü Cem Ülker Kaplan Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Genel Müdür Cem Ülker Kaplan mesajında" Onbir ayın sultanı bu mübarek oruç ayı birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna aylardan en önemlisidir.
 

Her geçen gün hizmet kalitesiyle büyüyen kurumuz Vaski'de emek veren değerli personelimizin çabaları için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bu çabalarınızın bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da özveri ile artarak devam edeceğine inanıyorum.
 

Ramazan ayının milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, İslam aleminin Ramazan'ını kutluyorum" dedi. .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber