Vanspor'da gözler kongrede!

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.06.2021 - 14:47, Güncelleme: 08.06.2021 - 14:47
 

Vanspor'da gözler kongrede!

Vanspor Futbol Kulübü'nde Olağanüstü Genel Kurul 9 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Kongre öncesi Mevcut Başkan Servet Yenitürk'ün yeniden aday olacağı ileri sürülürken, yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu.

Vanspor Futbol Kulübü'nde Olağanüstü Genel Kurul önümüzdeki hafta Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Servet Yenitürk'ün yeniden aday olacağı ileri sürülürken, başka başkan adaylarının olup olmayacağı ise merak konusu oldu. SERVET YENİTÜRK YENİDEN ADAY OLACAK MI? Kongreye günler kalmasına rağmen henüz başkan adayı çıkmazken, Servet Yenitürk'ün ise bazı istişarelerde bulunduğu ve yeniden aday olacağı ileri sürülüyor. Vanspor'un mevcut başkanı Servet Yenitürk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada tekrar başkan olmaları halinde, şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaklarını ve çok iyi bir hoca ile sezona başlayacaklarını ifade etmişti. 2020- 2021 futbol sezonunda ligi 69 puanla beşinci sırada tamamlayan ve play-off maçında Sakaryaspor'a elenen Vanspor'un yeni sezonda başkanının kim olacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor FK, 1. Lig'in kapısından döndü. Vanspor, oynadığı 38 lig maçında 21 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Vanspor, rakip fileleri 59 kez havalandırırken, kalesinde ise 35 gol gördü. Kısıtlı bir kadro ile sezona başlamasına rağmen, beklentinin üzerinde bir performans ortaya koyan Vanspor, ligi 69 puanda tamamlamıştı. YENİ BAŞKAN BELLİ OLACAK Yeni sezon öncesi iddialı takımların yer aldığı 2. Lig'de tüm gözler Vanspor kongresine çevrildi. 9 Haziran Çarşamba günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da yeni başkan belli olacak. 2021-2022 futbol sezonunda Adıyaman 1954, Afyonspor, Akhisarspor, Amedspor, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor, Bucaspor, Çorup FK, Diyarbekirspor, Velimeşe SK, Eskişehirspor, Etimesgut Belediye, Hekimoğlu Trabzon, Ispartaspor, İnegölspor, K.Maraşspor, Karacabey Belediye, Kastamonuspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediye, Niğde FK, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediye, Sivas Belediye, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Turgutluspor, Uşakspor, Vanspor FK, Zonguldak K, 24 Erzincanspor ve 1922 Konyaspor 2. Lig'de mücadele edecek. Van Bölge Gazetesi  
Vanspor Futbol Kulübü'nde Olağanüstü Genel Kurul 9 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Kongre öncesi Mevcut Başkan Servet Yenitürk'ün yeniden aday olacağı ileri sürülürken, yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu.

Vanspor Futbol Kulübü'nde Olağanüstü Genel Kurul önümüzdeki hafta Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Servet Yenitürk'ün yeniden aday olacağı ileri sürülürken, başka başkan adaylarının olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

SERVET YENİTÜRK YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Kongreye günler kalmasına rağmen henüz başkan adayı çıkmazken, Servet Yenitürk'ün ise bazı istişarelerde bulunduğu ve yeniden aday olacağı ileri sürülüyor.

Vanspor'un mevcut başkanı Servet Yenitürk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada tekrar başkan olmaları halinde, şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaklarını ve çok iyi bir hoca ile sezona başlayacaklarını ifade etmişti.

2020- 2021  futbol sezonunda ligi 69 puanla beşinci sırada tamamlayan ve play-off maçında Sakaryaspor'a elenen Vanspor'un yeni sezonda başkanının kim olacağı merak ediliyor.

Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor FK, 1. Lig'in kapısından döndü. Vanspor, oynadığı 38 lig maçında 21 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Vanspor, rakip fileleri 59 kez havalandırırken, kalesinde ise 35 gol gördü. Kısıtlı bir kadro ile sezona başlamasına rağmen, beklentinin üzerinde bir performans ortaya koyan Vanspor, ligi 69 puanda tamamlamıştı.

YENİ BAŞKAN BELLİ OLACAK

Yeni sezon öncesi iddialı takımların yer aldığı 2. Lig'de tüm gözler Vanspor kongresine çevrildi. 9 Haziran Çarşamba günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da yeni başkan belli olacak.

2021-2022 futbol sezonunda Adıyaman 1954, Afyonspor, Akhisarspor, Amedspor, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor, Bucaspor, Çorup FK, Diyarbekirspor, Velimeşe SK, Eskişehirspor, Etimesgut Belediye, Hekimoğlu Trabzon, Ispartaspor, İnegölspor, K.Maraşspor, Karacabey Belediye, Kastamonuspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediye, Niğde FK, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediye, Sivas Belediye, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Turgutluspor, Uşakspor, Vanspor FK, Zonguldak K, 24 Erzincanspor ve 1922 Konyaspor 2. Lig'de mücadele edecek.

Van Bölge Gazetesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber