Vanspor Zirvede Doludizgin İlerliyor

Spor 22.10.2023 - 17:08, Güncelleme: 22.10.2023 - 17:08
 

Vanspor Zirvede Doludizgin İlerliyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta kendi sahasında Diyarbekirspor’u konuk eden Vanspor rakibini 2-1 yendi.

Şampiyonluk adaylarının güçlü takımlarından olan Vanspor, Mustafa Sarıgül teknik direktörlüğünde TFF 2.lig’in 10. Haftasında Atatürk Şehir Statyumu’nda konuk ettiği DiyarbekirsporBertuğ Bayar ve Muhammed Ali Doğan’ın goleriyle 2-1 yenerek, zirvedeki yerini korudu. HABER: M.EMİR UĞURLU Maça daha atak başlayan ev sahibi takım, müsabakanın ilk 15 dakikasına kadar oyun hâkimiyetini ele almasını bildi. Daha sonra rakip takım toparlanarak, temsilcimiz Vanspor kalesine yüklenmeye başladı. Zaman, zaman bireysel hatalarla kalemizde tehlikeler yaşadık.  Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0-0 bitti. İkinci yarıya daha da kontrollü oynayarak uzun toplarla çıkan siyah kırmızılı ekip rakip kaleye yüklenmeye başladı. 60. Dakikaya kadar oyunu kendi yarı alanında kabul eden Diyarbekirspor 1 puan için direnç göstermeye başladı. Gol bulmakta çok istekli olan ev sahibi takım Vanspor68. Dakikada Bertuğ Bayar’la 1-0 öne geçti. Skoru korumak için savunmaya dayalı oyun yapmaya çalışan Vanspor  86. Dakikada yediği şok bir golle  durum 1-1 oldu. Dakikalar 90’nı gösterdiğinde Muhammed Ali Doğan sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi. Orta hakemin iyi performans göstermediği müsabakada neredeyse Vanspor’un puan veya puanlar kaybetmesine sebep olacaktı. Vanspor aldığı galibiyetle 27 puanla zirvedeki yerini korurken, Diyarbekirspor ise 12 puanla 9. Sırada kaldı. Temsilcimiz Vanspor Ligin 11. Haftasında Mersin İdman yurdu ile karşı karşıya gelecek.  
TFF 2. Lig Beyaz Grupta kendi sahasında Diyarbekirspor’u konuk eden Vanspor rakibini 2-1 yendi.

Şampiyonluk adaylarının güçlü takımlarından olan Vanspor, Mustafa Sarıgül teknik direktörlüğünde TFF 2.lig’in 10. Haftasında Atatürk Şehir Statyumu’nda konuk ettiği DiyarbekirsporBertuğ Bayar ve Muhammed Ali Doğan’ın goleriyle 2-1 yenerek, zirvedeki yerini korudu.

HABER: M.EMİR UĞURLU

Maça daha atak başlayan ev sahibi takım, müsabakanın ilk 15 dakikasına kadar oyun hâkimiyetini ele almasını bildi. Daha sonra rakip takım toparlanarak, temsilcimiz Van spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van spor kalesine yüklenmeye başladı. Zaman, zaman bireysel hatalarla kalemizde tehlikeler yaşadık.  Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0-0 bitti.

İkinci yarıya daha da kontrollü oynayarak uzun toplarla çıkan siyah kırmızılı ekip rakip kaleye yüklenmeye başladı. 60. Dakikaya kadar oyunu kendi yarı alanında kabul eden spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Diyarbekir spor 1 puan için direnç göstermeye başladı.

Gol bulmakta çok istekli olan ev sahibi takım Vanspor68. Dakikada Bertuğ Bayar’la 1-0 öne geçti. Skoru korumak için savunmaya dayalı oyun yapmaya çalışan Van spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van spor  86. Dakikada yediği şok bir golle  durum 1-1 oldu.

Dakikalar 90’nı gösterdiğinde Muhammed Ali Doğan sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Orta hakemin iyi performans göstermediği müsabakada neredeyse Vanspor’un puan veya puanlar kaybetmesine sebep olacaktı.

Van spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van spor aldığı galibiyetle 27 puanla zirvedeki yerini korurken, spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Diyarbekir spor ise 12 puanla 9. Sırada kaldı.

Temsilcimiz Van spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van spor Ligin 11. Haftasında Mersin İdman yurdu ile karşı karşıya gelecek.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber