Vanspor Kafilesine Neden Ceza Kesildi

Spor 05.12.2023 - 13:54, Güncelleme: 05.12.2023 - 13:54
 

Vanspor Kafilesine Neden Ceza Kesildi

TFF 2. Lig Beyaz grup takımlarından temsilcimiz Vanspor son dört haftadır yaşadığı şansızlıklarla başı dertte.

  Geçen hafta Altınordu deplasmanından beklenmedik beraberlikle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için Kayseri'ye doğru yol alan kafile otobüsüne  çakar lamba takıldığı gerekçesiyle  ceza kesildi. Kırıkkale girişinde yol kontrolünde görevli trafik polisleri 30 kişilik Vanspor kafilesini dakikalarca beklettikten sonra ceza kesildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici," 30 kişilik takım kafilesi kendi otobüsümüz ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz olan Kayseri'ye doğru yola çıktık. Ankara'nın çıkışında bulunan Kırıkkale girişinde görevli trafik polisleri tarafından kasıtlı durdurularak, dakikalarca bekletildik.  Keyfi olarak yaklaşık 20 dakika durdurulduktan sonra çakar lamba nedeniyle maalesef  ceza kestiler. Müsabaka için antrenmana yetişmemiz gerekiyor.  Şimdi soruyorum, Spor Kanununda yer alan spor kulüpleri için müsaade edilen çakar lamba engeli nedir. Niyetinde ön yargı olarak gördüğümüz bu memurlar Vanspor olduğu için bu muameleyi bizlere layık gördüler” diye sitemde bulundu. Van haber yerelvanhaber van haberleri yerel haberler
TFF 2. Lig Beyaz grup takımlarından temsilcimiz Vanspor son dört haftadır yaşadığı şansızlıklarla başı dertte.

 

Geçen hafta Altınordu deplasmanından beklenmedik beraberlikle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Vanspor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için Kayseri'ye doğru yol alan kafile otobüsüne   çakar lamba takıldığı gerekçesiyle   ceza kesildi. Kırıkkale girişinde yol kontrolünde görevli trafik polisleri 30 kişilik Vanspor kafilesini dakikalarca beklettikten sonra ceza kesildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Bilici," 30 kişilik takım kafilesi kendi otobüsümüz ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz olan Kayseri'ye doğru yola çıktık. Ankara'nın çıkışında bulunan Kırıkkale girişinde görevli trafik polisleri tarafından kasıtlı durdurularak, dakikalarca bekletildik.  Keyfi olarak yaklaşık 20 dakika durdurulduktan sonra çakar lamba nedeniyle maalesef   ceza kestiler. Müsabaka için antrenmana yetişmemiz gerekiyor.  Şimdi soruyorum, Spor Kanununda yer alan spor kulüpleri için müsaade edilen çakar lamba engeli nedir. Niyetinde ön yargı olarak gördüğümüz bu memurlar Vanspor olduğu için bu muameleyi bizlere layık gördüler” diye sitemde bulundu.

Van haber yerelvanhaber van haberleri yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber