Vanlı Kick Bokscu dünya şampiyonası için Özbekistan’da

Spor 16.06.2021 - 16:39, Güncelleme: 16.06.2021 - 16:39
 

Vanlı Kick Bokscu dünya şampiyonası için Özbekistan’da

Vanlı sporcu Hamza Sayın 15-22 Haziran 2021 tarihinlerinde yapılacak olan Uluslararası Kick Boks Dünya Turnuvası için Özbekistan’nın başkenti Taşkent’e gitti.

Şampiyonada ilk karşılaşmasında 63,5 kiloda Özbekistanlı rakibi ile karşılaşacak olan Vanlı sporcu Sayın, milli takım adına ülkeye şampiyonluk getirmek istediğini söyledi. Kick Boks tutkusunun babasından geldiğini söyleyen Vanlı sporcu Sayın, “Milli takımda yer almak olmak çok ayrı bir duygu. İlk defa milli takım kadrosunda yer aldım. Çok daha fazla çalışıp, her yıl milli takımda yer almak istiyorum. Bu turnuvaya da çok çalışarak geldim. Gerek Van’da ki antrenörlerim, gerek milli takım antrenörlerim çok yakından ilgilendiler. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda Van’ı ve Türkiye’mizi daha iyi temsil edeceğim. Van halkının dualarını istiyorum” diye konuştu. HABER MERKEZİ
Vanlı sporcu Hamza Sayın 15-22 Haziran 2021 tarihinlerinde yapılacak olan Uluslararası Kick Boks Dünya Turnuvası için Özbekistan’nın başkenti Taşkent’e gitti.

Şampiyonada ilk karşılaşmasında 63,5 kiloda Özbekistanlı rakibi ile karşılaşacak olan Vanlı sporcu Sayın, milli takım adına ülkeye şampiyonluk getirmek istediğini söyledi.

Kick Boks tutkusunun babasından geldiğini söyleyen Vanlı sporcu Sayın, “Milli takımda yer almak olmak çok ayrı bir duygu. İlk defa milli takım kadrosunda yer aldım. Çok daha fazla çalışıp, her yıl milli takımda yer almak istiyorum. Bu turnuvaya da çok çalışarak geldim. Gerek Van’da ki antrenörlerim, gerek milli takım antrenörlerim çok yakından ilgilendiler. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda Van’ı ve Türkiye’mizi daha iyi temsil edeceğim. Van halkının dualarını istiyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber