Vanlı İş İnsanı Yakut, Kudüs sergisini ziyaret etti

Gündem 04.06.2021 - 19:43, Güncelleme: 04.06.2021 - 19:43
 

Vanlı İş İnsanı Yakut, Kudüs sergisini ziyaret etti

İş insanı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yakut Kudüs için düzenlenen resim sergisini ziyaret etti.

Cumhuriyet Caddesi Park AVM önünde İpekyolu Gençlik Merkezi kursiyerleri tarafından siyonist İsrail’in Kudüs’ü işgal eden temsili resim sergisini gezen AK Parti Van İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Mustafa Yakut “Siyonist İsrail tarafından işgal edilen Filistin’deki zulmü en net şekilde gösteren böylesine anlamlı bir serginin düzenlenmesinde katkısı olan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya düzenlenen saldırıları kınıyor, yapılan bu zulme sessiz kalan ülkelerin de bu hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Bu anlamlı sergide maneviyatımızın kırmızı çizgisi olan Mescid-i Aksa’nın işgalini temsilen resimlendiren İpekyolu Gençlik Merkezi Kursiyerlerine ve emeği geçenlere teşekkürlerini dile getiren Yakut, daha sonra sergiyi gezdi.      YEREL VAN HABER: EMRE AN
İş insanı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yakut Kudüs için düzenlenen resim sergisini ziyaret etti.

Cumhuriyet Caddesi Park AVM önünde İpekyolu Gençlik Merkezi kursiyerleri tarafından siyonist İsrail’in Kudüs’ü işgal eden temsili resim sergisini gezen AK Parti Van İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Mustafa Yakut “Siyonist İsrail tarafından işgal edilen Filistin’deki zulmü en net şekilde gösteren böylesine anlamlı bir serginin düzenlenmesinde katkısı olan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya düzenlenen saldırıları kınıyor, yapılan bu zulme sessiz kalan ülkelerin de bu hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu anlamlı sergide maneviyatımızın kırmızı çizgisi olan Mescid-i Aksa’nın işgalini temsilen resimlendiren İpekyolu Gençlik Merkezi Kursiyerlerine ve emeği geçenlere teşekkürlerini dile getiren Yakut, daha sonra sergiyi gezdi.
     YEREL VAN HABER: EMRE AN

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber